PET ZVJEZDICA

Luksuzni Kempinski Hotel Adriatic ponovno otvara vrata: Kuhinju preuzima renomirani talijanski chef

Smještaj hotela uključuje 186 luksuznih soba i apartmana i u Kempinski vilama na površini od 600 četvornih metara.

Stefano Cosattini

 Merlo De Graia A.k.a. Neven Jurjak

Luksuzni hotel Kempinski Hotel Adriatic, prestižni golf i spa resort s pet zvjezdica kraj Savudrije opet otvara svoja vrata, i to od 8. travnja. Iz ovog su se hotela pohvalili i da novu sezonu otvaraju s jednim novim licem na gastronomskoj sceni - talijanskim chefom Stefanom Cosattinijem.

image

Privatna plaža

Promo

- Ovaj renomirani talijanski chef sa stalnom adresom u Hrvatskoj već više od 25 godina sudjeluje na hrvatskoj gastro sceni, a svoju kuhinju bazira na mediteranskom fusionu. Cosattini je karijeru izgradio u vrhunskim restoranima Italije, Francuske i Velike Britanije, ali i SAD-a i Japana, od kojih su neki nositelji Michelinovih zvjezdica. Svojim iskustvom i stručnošću gastro ponudu hotela postavit će na još višu razinu, a boravak svakog gosta unaprijediti u potpuno novu dimenziju luksuza. Fantastična jela koja će spremati chef Cosattini morat ćete doći probati i uvjeriti se sami u njihove izvanredne okuse, a do tad ćemo vas zaintrigirati njegovim jelom s potpisom: risotto mantecato sa šafranom, goveđim obrazima, dimljenim guščjim prsima i prahom od amaretta i arabice, poručili su iz ovog hotela s pet zvjezdica.

image

Villa Athena

Promo

Inače, smještaj hotela uključuje 186 luksuznih soba i apartmana i u Kempinski vilama na površini od 600 četvornih metara do više od 1000 četvornih metara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 02:29