USPJEŠNA SURADNJA

Luka Modrić i dalje ostaje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartice

Lukina neumorna posvećenost izvrsnosti, profesionalizam i izvanredna sportska karijera služe kao izvor inspiracije

Dinko Lucić i Luka Modrić

 PR

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nastavlja dosadašnju uspješnu suradnju kao brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartice.

PBZ Grupa, dio je Intesa Sanpaolo Grupe, jedne od najvećih bankarskih grupa u Europi. Iznimno smo ponosni na dugogodišnju uspješnu suradnju s Lukom Modrićem koja je započela još 2019. godine jer smo se međusobno prepoznali po vrijednostima koje nas povezuju.

„Po postignutim vrhunskim rezultatima i svojoj dugovječnosti ime Luke Modrića bit će ispisano zlatnim slovima u svjetskoj povijesti nogometa i sporta općenito. Ova naša zajednička suradnja koja traje već pet godina je jedinstvena u poslovno-sportskom svijetu u Hrvatskoj ali i šire i nije slučajna.

Lukina neumorna posvećenost izvrsnosti, profesionalizam i izvanredna sportska karijera služe kao izvor inspiracije za mnoge, uključujući i našu Grupu koja je vodeća u različitim segmentima bankarskog poslovanja i predvodnik je i kao najveći donator u zemlji među bankama.

Ova kontinuirana suradnja ne samo da odražava stabilnost, već i pokazuje našu predanost podržavanju izvrsnosti i postizanju uspjeha na različitim životnim i poslovnim poljima. Luka Modrić, naš nogometni maestro, svojim neospornim talentom, radnom etikom i pobjedničkim karakterom, oličenje je vrijednosti koje PBZ Grupa cijeni i promiče.

Povrh svega istaknuo bih njegovu snažnu osobnost i predanost obitelji i domovini. Ponosni smo što uz sjajnog izbornika Zlatka Dalića i dalje imamo kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luku Modrića za brend ambasadora PBZ Grupe i Premium Visa kartice“, izjavio je Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a.

„Zahvaljujem PBZ Grupi na dosadašnjoj uspješnoj suradnji i drago mi je što nastavljamo i dalje zajedno. Iznimno cijenim njihov doprinos društvu kao i humanitarne aktivnosti koje stalno provode posebno za djecu i mlade i po čemu se ističu u poslovnoj zajednici. Podršku koju PBZ pruža hrvatskom nogometu i sportu također bih posebno pohvalio“, poručio je hrvatski kapetan i zvijezda Real Madrida, Luka Modrić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:27