IMENOVANJE

Luc Cavelier novi je član Uprave i direktor prodaje u Bulb Technologiesu

Luc Cavelier je ujedno i potpredsjednik za međunarodnu prodaju M+ Grupe, tvrtke koja ima udio u Bulb Technologies
Luc Cavelier
 Privatna arhiva

Bulb Technologies, regionalni tehnološki lider u području digitalizacije i automatizacije procesa brige o kupcima i upravljanja korisničkim iskustvom, objavio je da se Luc Cavelier pridružuje njihovom timu na poziciji člana Uprave i direktora prodaje. Cavelier je ujedno i potpredsjednik za međunarodnu prodaju M+ Grupe, tvrtke koja ima udio u Bulb Technologies, a od početka svibnja u Bulb Technologiesu vodit će prodaju na globalnoj razini. Na novoj će poziciji osigurati izvršno vodstvo, usmjerenje i viziju s ciljem usklađivanja s financijskim i strateškim ciljevima kompanije, a također će pomoći u postavljanju njezine buduće strategije. Na taj će se način postići i unaprjeđenje cjelokupnog IT segmenta u ekosustavu M+ Grupe, kojem Bulb značajno doprinosi svojom sofisticiranom tehnologijom.

„Naša Uprava želi dobrodošlicu lideru Lucovog kalibra u vođenju našeg prodajnog tima. Lucovo impresivno iskustvo, kvalifikacije i ekspertiza pomoći će nam da odjel prodaje učinimo još većim i uspješnijim te stvorimo trajan utjecaj na globalnoj razini. Ujedno ćemo zasigurno osnažiti fokus na međunarodni rast Bulba, koji se u posljednjih petnaest godina pozicionirao kao regionalni tehnološki lider“, izjavio je Vedran Rezar, predsjednik Uprave Bulb Technologiesa.

„Čast mi je što sam imenovan direktorom prodaje i članom Uprave Bulb Technologiesa te se veselim radu na izgradnji naše strategije ‘Jedan tim, jedna vizija, jedan cilj‘ kojom ćemo razviti novu dimenziju upravljanja korisničkim iskustvom. Oduševljen sam što ću surađivati s drugim stručnjacima Bulb Technologies koje sam imao priliku upoznati kao izvrsne timske igrače koji promiču inkluzivnu i timsku atmosferu i koji me neprestano motiviraju da radim najbolje što mogu“, rekao je Luc Cavelier, direktor prodaje Bulba.

Iza Luca Caveliera više je od 30 godina iskustva u poslovnom razvoju u industriji kontaktnih centara u Europi i Sjedinjenim Američkim Državama. S obzirom na izuzetno iskustvo i činjenicu da je aktivno sudjelovao u projektima robotske i inteligentne automatizacije procesa na globalnoj razini, Cavelier se pokazao idealnim kandidatom za poziciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:41