NOVČANI TRANSFERI GOTOVINE

Korisnici Aircash novčanika sada mogu koristiti Paysafecash za nadopunu svojih računa

Aircash surađuje s Paysafeom kako bi podržao novčane transfere gotovine
 Aircash

Aircash, institucija za elektronički novac koja omogućuje brz i siguran prijenos novca između korisnika Aircasha, udružila se s vodećom specijaliziranom platformom za plaćanja, Paysafe, navodi se u priopćenju. Paysafeovo eCash rješenje, Paysafecash, sada mogu koristiti korisnici Aircash novčanika za nadopunu svojih računa izravno gotovinom. Usluga je dostupna korisnicima Aircash novčanika u Austriji, Belgiji, Bugarskoj, Češkoj, Cipru, Francuskoj, Mađarskoj, Irskoj, Italiji, Latviji, Litvi, Luksemburgu, Malti, Nizozemskoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Španjolskoj i Švedskoj, ističe se u priopćenju.

Da bi dodali gotovinu na svoje račune, korisnici jednostavno odabiru "cash" kao metodu nadopune na zaslonu za uplatu svoje aircash aplikacije za novčanik. Time se generira barkod koji mogu ponijeti na obližnje platno mjesto Paysafecash kako bi dovršili transakciju u gotovini, navodi se u priopćenju.

Međunarodno istraživanje koje je Paysafe naručio 2020. o tome kako je COVID utjecao na potrošačke preferencije u plaćanju pokazalo je da je gotovina i dalje ključna za potrošnju i zadržava čvrstu ulogu kao dio ekosustava plaćanja. 50% ispitanika vjeruje da je gotovina najpouzdaniji oblik plaćanja u krizi, a 72% ljudi reklo je da bi bili zabrinuti ako ne budu mogli pristupiti gotovini.

"Aircash novčanik je jednostavna, brza i sigurna aplikacija za mobilno plaćanje koja korisnicima omogućuje uplatu, pohranu i prijenos novca u digitalnom obliku. To je osobito korisno za korisnike koji žive u inozemstvu i koji žele poslati novac prijateljima i obitelji kod kuće. Omogućujući im da nadopune svoje račune gotovinom putem pouzdanog rješenja kao što je Paysafecash sa širokom mrežom platnih mjesta, činimo ovu uslugu pristupačnijom našim korisnicima", komentirao je Hrvoje Ćosić, predsjednik Uprave Aircasha.

"Partnerstvo između Aircasha i Paysafea ide u središte problema s kojim se suočavaju mnoge migrantske zajednice. Omogućavanje ljudima da digitaliziraju svoj novac i lako ga prenose pomaže im da podrže obitelji kod kuće. Naša eCash mreža izuzetno je dobro uspostavljena i stalno se širi, što nas stavlja u jedinstvenu poziciju da podržimo ovu važnu funkciju", zaključuje u priopćenju Udo Müller, izvršni direktor Paysafeovog odjela za eCash.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:46