Zahvala za angažman

Konzum nakon sezone zaposlenicima isplatio 200 eura nagrade: ‘Želimo pokazati da ih cijenimo‘

‘Ovo je nastavak kontinuiranih napora kompanije da unaprijedi uvjete za više od 10.000 zaposlenika‘, poručuju

Prodavaonica Konzuma
 

 Sandro Puncet /Cropix

Konzum nastavlja ulagati u zaposlenike, a ovaj put je svim svojim radnicima isplatio 200 eura nagrade za angažman i rezultate ostvarene tijekom ovogodišnje ljetne sezone. Objasnili su da je to nastavak "kontinuiranih napora kompanije da unaprijedi uvjete za više od 10.000 zaposlenika."

- Sezona je period u kojem posebno do izražaja dolaze predanost i doprinos cijelog našeg tima. Rezultati koje ostvarimo u ljetnim mjesecima značajno utječu na cijelu godinu, stoga smatramo da napore i angažman naših ljudi u tom periodu moramo i dodatno honorirati. Isplatom ove nagrade želimo zahvaliti našim ljudima i pokazati da ih cijenimo - izjavio je Zoran Mitreski, izvršni direktor Fortenova grupe za maloprodaju i predsjednik Uprave Konzuma.

Najavio je kako je to smjer u kojem će ići i u budućnosti, "kad god to bude moguće". Ovo Konzumovo ulaganje u zaposlenike vrijedno je dva milijuna eura, a dolazi u godini koju su započeli povećanjem plaća i drugih u materijalnih prava u ukupnoj vrijednosti od gotovo 15 milijuna eura. Osim toga, u lipnju su svi zaposlenici dobili nagradu od 100 eura kao zahvalu na svakodnevnoj predanosti i profesionalnom angažmanu.

Iz Konzuma poručuju da kontinuirano rade na povećanju prava i pogodnosti zaposlenika pa zaposlenicima isplaćuju božićnicu, uskrsnicu, regres, dar za dijete, jubilarne nagrade, naknadu za novorođenče, naknadu za topli obrok, prijevoz i nagradu za učinak. Tu su i dodatno zdravstveno osiguranje, popust za zaposlenike, slobodan dan roditeljima prvašića na prvi dan škole i brojne druge pogodnosti, kao i mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja kroz interna osposobljavanja i edukacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:10