Predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije Mario Musa
 PR
Modernizacija

Kladionica Hrvatske Lutrije od danas ima novo ime i novo zaštitno lice, doktora Ivu Zicera

Inače, Cro Bet jedina hrvatska kladionica, u 100-postotnom hrvatskom vlasništvu
Piše: Novac.hrObjavljeno: 17. prosinac 2019. 16:41

Kladionica Hrvatske Lutrije mijenja vizualni identitet i od danas postaje: Cro Bet. Uz novo ime predstavili su i novi vizualni identitet za igre klađenja.

Cro Bet će tako postati prepoznatljiv po novom liku – doktoru Ivi Ziceru, profesoru vjerojatnosti koji klađenju pristupa sa znanstvene strane i koji je svoju komunikaciju započeo na Facebook stranici HL-a. Povodom novog vizualnog identiteta za igrače sportskog klađenja predstavljena je i nova nagradna igra 'Dupli Zicer' koja je počela 13. prosinca i traje do 26. siječnja, a dva najsretnija igrača osvojit će dva automobila: Toyota C-HR Hybrid.

„Hrvatska Lutrija je tvrtka s najdužom tradicijom poslovanja na području priređivanja igara na sreću u Hrvatskoj. Zahvaljujući osjećaju za promjene i prateći ritam promjena tržišnih uvjeta, vodeći računa o odgovornosti prema društvu u cjelini, uspješno poslujemo više od 46 godina, tijekom kojih smo za društveno korisne aktivnosti i projekte osigurali više od 2,6 milijarde kuna. Ovim novostima odgovaramo na tržišne izazove, na promjene koje očekuju igrači, kao i promjene koje kao odgovorni priređivač igara moramo inicirati. Novim, jednostavnijim i modernijim nazivima i vizualima, želimo osnažiti percepciju o pravoj vrijednosti i kvaliteti Hrvatske Lutrije, biti pristupačni svim generacijama i pokazati da smo tvrtka koja prati trendove modernizacije.“ – istaknuo je predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije, Mario Musa.

PR
Hrvatska Lutrija mijenja ime u Cro Bet, igrači mogu osvojiti dva automobila
 

Inače, Cro Bet jedina hrvatska kladionica, u 100-postotnom hrvatskom vlasništvu, kao i da je Hrvatska Lutrija tvrtka kojoj je fokus jednako usmjeren na postizanje financijskih rezultata kao i na primarnu, društveno odgovornu ulogu koju ispunjava generiranjem i izdvajanjem značajnih financijskih sredstva za potrebe financiranja humanitarnih, sportskih, kulturnih i sličnih organizacija – evidentne su ključne razlike koje Hrvatsku Lutriju izdvajaju od svih ostalih priređivača igara na sreću u Hrvatskoj.

U priopćenju medijima iz Cro Beta upozoravaju da pravni propisi Republike Hrvatske nedovoljnu pozornost pridaju aspektima zaštite igrača te društveno odgovornom aspektu priređivanja igara na sreću. Taj nedostatak posebno je vidljiv u području zaštite različitih ranjivih skupina, posebice maloljetnika pri čemu značajan rizik predstavlja njihova dostupnost, kod legalnih i kod ilegalnih priređivača. Da odgovorno priređivanje igara na sreću za Hrvatsku Lutriju nema alternativu, potvrđuju i novi vizuali komunikacije rizika igara. Odgovorno priređivanje za Hrvatsku Lutriju predstavlja platformu za poticanje pozitivnih regulatornih izmjena kojima bi se osiguralo balansirano tržište između profitabilnih i rizičnih elemenata industrije igara na sreću, odnosno kako bi se djelovalo prema sveobuhvatnijem nacionalnom osnaživanju ključnih komponenti društveno odgovornog priređivanja igara na sreću.

Linker
13. ožujak 2021 17:45