Financijski ritam

Kako prebaciti prijatelju novac, a ponovno si zaboravio njegov IBAN (i ne smiješ mu reći)

Financijska aplikacija koja prati naš financijski ritam i olakšava nam da prijateljima pošaljemo novac
Ilustracija
 AFP

Redovito netko u društvu slavi rođendan. Čak i oni koje žele zaobići velika druženja i ostati incognito da uskoro postaju stariji za 1+, ne mogu se sakriti od glavnog pokretača slavljeničke akcije. Onaj koji prednjači kreativnim idejama gdje napraviti najbolji party, angažira se više od drugih te se uvijek ponudi kupiti i upakirati poklon. Od ostalih očekuje da mu samo uplate novac na račun, pretpostavljajući da, s obzirom na brojne odrađene partije, već odavno znaju njegov IBAN. Jasan u svojoj namjeri da bude inicijator i organizator proslave, otvoreno podsjeća da je vrijeme da mu se prebace novci na račun u trenutku kad se ugasi roštilj i ispušu baloni. Ubrzo bi uslijedile replike o diktiranju broja tekućeg računa, do dat ću ti u kešu ili moram do bankomata komentara. Fabula o vraćanju novca poprimala bi nove zaplete koje ne spadaju u kategoriju poželjnih posljedica rođendanskih proslava.

Jedna riječ- KlikPay

Situacija se ubrzo razvija u jednadžbu s nekoliko nepoznanica i voljeli bismo ju što prije riješiti.

Kako pomoći ovaj ekipi da bezbolno prevlada ovaj kolektivni izazov vraćanja svog dijela novca za zajednički poklon? Nova usluga Raiffeisen banke KlikPay, dostupna unutar aplikacije mojaRBA, olakšati će svakom prijateljskom odnosu jednostavniji prijenos novca svojim kontaktima u mobitelu bez potrebe unosa IBAN-a, potpuno besplatno.

Kako zapravo KlikPay klapa?

Uzmite mobitel u ruke (budimo realni 70% vremena imamo mobitel u rukama). U mojaRBA aplikaciji odaberite opciju KlikPay i izaberite prijatelja koji vam se nalazi u telefonskom imeniku i kojemu želite vratiti svoj dio novaca za poklon, a zaboravili ste njegov IBAN. Upišite iznos novčane uplate koja će u kliku otputovati iz mojaRBA. U trenutku primitka, prijatelju kojem dugujete, dolazi poruka s linkom koji ga vodi na web stanicu na kojoj će samo trebati upisati svoj IBAN kako bi primio novac i stvar je gotova.

Znamo za sljedeći put

U današnje vrijeme koristimo brojne digitalne aplikacije kako bi razmjenjivali poruke i slike, dobivali notifikacije da stignemo na vrijeme i podsjetnike da je danas rok za odgovoriti na mail.

Financijska aplikacija koja prati naš financijski ritam i olakšava nam da prijateljima pošaljemo novac kada zaboravimo njihov IBAN, dolazi u obliku aplikacije mojaRBA koja zajedno s integriranom opcijom KlikPay podržava naše financijske izbore, stoji nam na raspolaganju svaki puta kada primimo mobitel u svoje ruke i idealna je za da rješavanje računa poslije rođendanskih partija.

Sadržaj nastao u suradnji s

Moja RBA
RBA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 14:45