Zelena i digitalna Hrvatska

Jedinstven proizvod na našem tržištu: Kartice od biorazgradivog i eko materijala

Svojim vjernim kupcima AKD kontinuirano osigurava najbolja svjetska IT rješenja i usluge, kao i pomno birane materijale za njihove proizvode

Investirajući u znanje i napredna tehnološka rješenja Agencija za komercijalnu djelatnost (AKD) nije zanemarila brigu za okoliš i energetsku učinkovitost, ističu u priopćenju.

Svojim vjernim kupcima AKD kontinuirano osigurava najbolja svjetska IT rješenja i usluge, kao i pomno birane materijale za njihove proizvode. Odnedavno se u AKD-ovim smartcard pogonima u zagrebačkoj Savskoj ulici mogu izraditi kartice od biorazgradivog i eko materijala.

Ovakve kartice jedinstven su proizvod na našem tržištu, a idealan su izbor za klijente kojima su briga za okoliš i održivost u središtu poslovanja. Kartica „Prijateljica prirode“ je biorazgradiva kartica na bazi žitarica koja je otisnuta i personalizirana prirodnim bojama.

Uz eko-friendly kartice, dostupni su i prateći eko etuiji koji su, također, izrađeni od biorazgradivog materijala. Implementacijom novih, inovativnih proizvoda AKD nastavlja pratiti zahtjeve tržišta, opredjeljujući se za održiv razvoj, odgovorno i djelotvorno upravljanje energijom i zaštitom okoliša te društveno odgovorno poslovanje.

Sustavi upravljanja energijom i zaštitom okoliša ugrađeni su u sve poslovne procese AKD-a, predstavljaju neizostavne čimbenike u strategiji razvoja i dokaz su odgovornog odnosa prema zajednici i okolišu, zaključuju iz AKD-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. kolovoz 2022 12:36