Na dvije godine

Janaf sklopio prvi ugovor o skladištenju nafte s OMV-om

Uprava Janafa ističe kako je sklapanje ugovora o skladištenju nafte s OMV-om potvrda snažne izvozne orijentiranosti Janafa, koji više od 60 posto prihoda iz temeljne djelatnosti ostvaruje u poslovanju s inozemnim kupcima
Stjepan Adanić
 Cropix

Jadranski naftovod (Janaf) u srijedu je objavio da je sklopio prvi ugovor s austrijskim OMV-om o skladištenju nafte na Terminalu Omišalj, i to na dvije godine za skladištenje do 99.000 prostornih metara.

Janaf je, kako se pojašnjava u priopćenju, sklopio s kompanijom OMV Supply & Trading Ltd okvirni ugovor o skladištenju sirove nafte na Terminalu Omišalj, na razdoblje od dvije godine za kapacitet skladištenja do 99.000 prostornih metara.

Uprava Janafa ističe kako je sklapanje ugovora o skladištenju nafte s OMV-om potvrda snažne izvozne orijentiranosti Janafa, koji više od 60 posto prihoda iz temeljne djelatnosti ostvaruje u poslovanju s inozemnim kupcima.

"Također, želimo naznačiti kako je ovo prvi ugovor za skladištenje nafte s OMV-om, koji je istaknuta vertikalno integrirana naftna kompanija u ovom dijelu Europe. Novi ugovor osigurava daljnju popunjenost naših skladišnih kapaciteta i stabilno poslovanje na dulji rok", ističu predsjednik Uprave Janafa Stjepan Adanić i član Uprave Vladislav Veselica, izražavajući zadovoljstvo sklapanjem ugovora s OMV-om.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. kolovoz 2022 23:36