NASTAVAK SURADNJE

JANAF produžio Ugovor o skladištenju nafte s BP-om

Pokazatelj mogućnosti i ugleda koje JANAF ima na mediteranskom spot tržištu nafte
 Tea Cimas/Cropix

JANAF d.d. produžio je danas Ugovor o skladištenju sirove nafte s kompanijom BP Oil International Limited za kapacitet od 123.000 m³ na Terminalu Omišalj za razdoblje od 1. travnja 2021. godine do 31. ožujka 2022. godine.

- Nastavak suradnje s BP-om, svjetskom integriranom naftnom kompanijom, kao i ostalim globalnim naftnim kompanijama i trgovcima naftom, pokazatelj je mogućnosti i ugleda koje JANAF ima na mediteranskom spot tržištu nafte.

Također, to je potvrda činjenice kako smo pouzdan partner korisnicima naših usluga te ostvarujemo najviše standarde u poslovanju. Povjerenje, mogućnosti i sposobnost menadžmenta da prepozna kretanja u naftnom biznisu, daju nam za pravo optimističnu najavu postizanja dobrih poslovnih rezultata u ovoj godini uz stvaranje novih vrijednosti te rast i razvoj Društva.

Smatramo kako novi ugovori jamče uspješnost poslovanja te potvrđuju stratešku važnost JANAF-a u hrvatskom gospodarstvu, poglavito u energetici - istaknula je Uprava JANAF-a u priopćenju izražavajući zadovoljstvo nastavkom suradnje s BP-om budući da je produženje suradnje dogovoreno prije isteka postojećeg ugovora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2022 05:17