MOJ POSAO

Izdvojili smo nekoliko oglasa za posao u raznim strukama: Provjerite dal‘ je to prilika za vas...

Požurite s prijavama, rokovi su kratki

Ilustrativna fotografija

Obožavaš kozmetiku koja ima pozitivan utjecaj na svijet u kojem živiš, društvena si osoba i voliš raditi s ljudima? Savršeno ćeš se uklopiti u tim tvrtke LUSH manufaktura! Trenutno zapošljavaju na pozicijama: Skladištar – rukovatelj viličarem (m/ž) i Djelatnik za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž). Očekuju te mjesečni bonusi, naknada za topli obrok, mogućnost dodatne zarade, 50% popusta u LUSH trgovinama, mogućnost napredovanja, pozitivan pristup poslu i zaposlenicima te rad u međunarodnom okruženju. Prijave primaju do 14. svibnja.

Kvarner graditeljstvo zapošljava Diplomiranog inženjera građevine (m/ž). Prethodno radno iskustvo je poželjno, a opis posla podrazumijeva samostalno vođenje gradilišta, praćenje i kontrolu troškova, organizaciju gradilišta, nadzor i kontrolu kooperanata te izradu troškovnika i ponuda. Zauzvrat ti nude timsko radno okruženje, kontinuirano stjecanje novih znanja, službeno vozilo i službeni mobitel, a svoj životopis im trebaš poslati najkasnije do 29. svibnja.

GRAWE Hrvatska daje priliku poduzetnim i proaktivnim pojedincima da u stabilnoj okolini, temeljenoj na višegodišnjoj tradiciji, ostvare svoj potencijal. U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na radnom mjestu: Voditelj prodajnog tima (m/ž). Potrebno je posjedovati prethodno radno iskustvo u razvoju i vođenju timova, a nude ti ravnotežu poslovnog i privatnog dijela života, slobodan dan na dan rođendana, poklon dobrodošlice i osobnog Buddyja te priliku za razvoj i usavršavanje kroz učenje novih znanja i vještina. Javi im se do 9. svibnja.

MAG-COMMERCE je tvrtka koja pokriva sve potrebe koje malo, srednje i veliko poduzetništvo danas traži na našem tržištu. Trenutno su u potrazi za komunikativnom, snalažljivom i odgovornom osobom koja će im se pridružiti na poziciji: Komercijalist (m/ž). Nude ti dinamičnu i profesionalnu radnu okolinu, naknadu za topli obrok, prigodne nagrade, mogućnost dodatnih edukacija, službeno vozilo i sjajne kolege. Ako su te zainteresirali, javi im se do 19. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 15:21