MOJ POSAO

Izdvoji smo nekoliko atraktivnih prilika za sve vas koji ste u potrazi za poslom: Provjerite što se traži...

Rokovi za natječaj su blizu, pa požurite

Ilustrativna fotografija

 /Moj Posao

Klimaoprema, jedan od globalnih lidera u rješenjima za HVAC i čiste prostore, zapošljava CNC operatera (m/ž). Sjajno ćeš se uklopiti ako imaš iskustvo u radu sa NC i CNC strojevima, čitanje tehničkih crteža imaš u ‘malom prstu‘, a ujedno si pedantna i organizirana osoba. Zauzvrat ti nude razrađeno uvođenje u posao, edukacije i stručno usavršavanje, vrhunske uvjete za rad, dodatno zdravstveno osiguranje i odlične kolege. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 21. ožujka.

Restoran Feral je obiteljski lokal s Korčule, smješten uz samo more sa ponudom domaćih dalmatinskih specijaliteta. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, trenutno su u potrazi za pojačanjima na pozicijama: Glavni kuhar (m/ž) i Roštilj/Grill majstor (m/ž). Nude ti sezonski posao, ugodnu radnu atmosferu, odlična primanja, osiguran smještaj i hranu, mogućnost rada i u idućoj sezoni te svu potrebnu podršku tijekom rada. Potrebno je posjedovati najmanje 2 godine relevantnog radnog iskustva, a prijave primaju do 23. ožujka.

Tvrtka Lürssen, vodeće njemačko brodogradilište, otvorila je najmoderniji inženjerski centar u Rijeci kako bi podržala rad svjetski poznatog brodogradilišta za projektiranje i gradnju luksuznih megajahti. Trenutno zapošljavaju na poziciji: Tehnički crtač (m/ž). Nude ti kontinuirana stručna usavršavanja i edukacije, mogućnost napredovanja, fleksibilno radno vrijeme, poticajne prihode te rad u dinamičnom okruženju. Prijave primaju do 1. travnja.

Samostalna si i dobro organizirana osoba? Dobro upravljaš vremenom i razumiješ značaj internih financijskih procedura? Odlično! Postani dijelom dinamičnog tima Maistra Hospitality Group! Zapošljavaju na radnom mjestu Kontrolor prihoda - Fakturist (m/ž), a novim kolegicama i kolegama nude konkurentnu plaću u turizmu, mjesečne nagrade, osigurane tople obroke, ulaganje u razvoj zaposlenika i mogućnost napredovanja te priliku za sudjelovanje u razvojnim projektima Maistra Hospitality Group. Zvuči zanimljivo? Javi im se najkasnije do 18. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 04:48