UGROZILI IM BIZNIS

Iz Glova poludjeli na vijesti koje su se širile mrežama ovaj vikend: ‘Pokrećemo istragu, dosta je lažnih informacija‘

Poslovanje ove firme ide uzlaznom putanjom u Hrvatskoj

Glovo dostava
 

 Bruno Konjevic/Cropix

Tijekom vikenda društvenim mrežama, a potom i u javnosti, počele su kolati informacije da Glovo odlazi iz Hrvatske. Iz tvrtke su odmah reagirali i demantirali ove, kako tvrde, lažne informacije. Obmanjujuće informacije Glovo kategorički demantira, kažu kako nema govora o prekidu poslovanja u Hrvatskoj.

Iz tvrtke žele obavijestiti kupce, partnere i dostavljače koji svakodnevno dostavljaju putem platforme da Glovo ostaje u potpunosti predan hrvatskom tržištu. Štoviše, ističu da Glovo ide uzlaznom putanjom u Hrvatskoj, a u priopćenju navode i da njihov tim kontinuirano radi na poboljšanju usluga, "kako bi ispunili misiju da svima omoguće jednostavan pristup bilo čemu u gradovima u kojima posluju".

Kao odgovor na nedavne glasine, Glovo je pokrenuo istragu kako bi identificirao izvor ove lažne informacije: "Predani smo poduzimanju svih potrebnih pravnih radnji kako bismo zaštitili ugled našeg brenda i borili se protiv širenja lažnih vijesti", poručuju.

“Glovo snažno posluje u Hrvatskoj i kontinuirano se razvija, donoseći tako dodanu vrijednost lokalnom gospodarstvu. Poslujući u Hrvatskoj od 2019., Glovo trenutno pokriva korisnike iz 29 hrvatskih gradova, povezujući ih s više od 3000 partnera (restorani, supermarketi, trgovine) i preko 2000 aktivnih dostavljača koji dostavljaju putem naše aplikacije. Sve to uz veliku podršku i predanost tima od preko 50 zaposlenika koji se svakodnevno brinu za dobar rad aplikacije.

Imamo programe za podršku digitalizaciji malih i srednjih poduzeća i novi standard za fleksibilan rad na platformama. Dakle, iako smo još uvijek mlada tvrtka, vjerujemo da pružamo snažan prijedlog za rješavanje promjena u urbanom stilu života, što je također dokazano velikim zadovoljstvom kupaca u vezi s Glovom.

Željeli bismo još jednom potvrditi našu predanost hrvatskom tržištu i zahvaliti svim dionicima našeg tržišta, uključujući partnere, dostavljače, kupce i oglašivače. Vaše povjerenje i podrška ključni su za naš daljnji uspjeh. Glovo je tu da ostane i nastavit će se razvijati u Hrvatskoj, nastojeći ponuditi jedno od najboljih iskustava na tržištu dostave na zahtjev”, rekao je Drago Cota, generalni direktor Glovo Hrvatska.

image

Cota Drago

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 15:57