DOBRA PRILIKA

Ina zapošljava mlade talente u pripravničkom programu Growww, nudi konkurentne plaće i beneficije

Prijave traju do 31. svibnja 2022. godine

Zgrada INA-e u Novom Zagrebu

 Tomislav Kristo/Cropix

INA Grupa objavila je poziv za prijave za svoj godišnji program angažiranja talenata, Growww. Putovanje u trajanju od 12 mjeseci prilika je za mlade osobe na početku karijere koje su završile preddiplomski studij ili magisterij te žele karijeru započeti u jednoj od vodećih kompanija u Hrvatskoj, priopćili su iz Ine. Osim profesionalnog razvoja i prilike za ostvarivanje međunarodne karijere, INA Grupa talentima nudi konkurentne plaće i beneficije.

Kako ističu u priopćenju, ove godine u okviru Growww programa INA Grupa će zaposliti ukupno 13 mladih talenata s područja ekonomije, elektrotehnike, strojarstva, naftnog rudarstva, kemijskog inženjerstva i tehnologije, hidrogeologije i digitalnih vještina. Program Growww je Inin jednogodišnji pripravnički program, s punim radnim vremenom i konkurentnom plaćom, koji je dosad prošlo više od 700 pripravnika. Svakom sudioniku programa Growww bit će dodijeljen mentor koji će im pomoći da se smjeste, a kompanija će im pružiti niz prilika za profesionalni i osobni razvoj. Uspješnost programa najbolje potkrjepljuje činjenica da po isteku jednogodišnjeg programa u kompaniji ostaje raditi više od 90 posto sudionika.

- Growww program, koji provodimo dulje od desetljeća, postigao je ogromnu popularnost i prepoznatljivost, ne samo među kandidatima, nego i u cijeloj industriji. Talenti koji će nam se pridružiti u vrlo uzbudljivim vremenima za našu granu industrije mogu dati stvarni doprinos u kreiranju održivog poslovanja, razvijajući alternativna goriva i pokrećući kružno gospodarstvo, a mi im kao kompanija želimo pružiti svu moguću podršku kako bi se razvili i postigli uspjeh u svim područjima života, profesionalnim i osobnim - istaknula je Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u Ini.

Iz Ine pozivaju zainteresirane kandidate da posjete njihovu Growww stranicu, informiraju se o ponuđenim pozicijama i traženim uvjetima te podnesu svoje prijave do 31. svibnja 2022. godine.

S obzirom na činjenicu da se program Growww provodi na razini MOL Grupe, čiji je INA članica, osim u Hrvatskoj, kandidati koji žele pokrenuti svoje međunarodne karijere dobrodošli su i u ostale kompanije MOL Grupe u Mađarskoj, Slovačkoj, Poljskoj, Češkoj i Sloveniji, zaključuje se u priopćenju. Više informacija dostupno je OVDJE,

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. veljača 2024 14:22