MOJ POSAO

Imate nekoliko dana da se prijavite za poslove koje smo izabrali iz ponude stvarno dobrih prilika...

Provjerite uvjete koje nude poslodavci

Ilustracija

Office people Zagreb za klijenta, poznatog pružatelja logističkih usluga, traži Radnike na prijemu i otpremi robe (m/ž), Skladištare (m/ž) i Viličariste (m/ž). Njihova ponuda uključuje poticajna primanja, naknadu za topli obrok, odlične uvjete rada te sjajne kolegice i kolege. Ako se želiš pridružiti uigranom timu profesionalaca i raditi u poticajnoj okolini u kojoj će tvoj doprinos biti cijenjen, javi im se čim prije, a najkasnije do 14. ožujka.

Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa, najluksuzniji mali hotel s 5 zvjezdica u Hrvatskoj, traga za pojačanjem na radnom mjestu: Barmen/Konobar (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje dvije godine iskustva na poslovima barmena u objektima više kategorije, a zauzvrat ti nude strukturirano uvođenje u posao i stručnog mentora, topli obrok, 1-2 slobodnih dana u tjednu ovisno o sezoni te motivirajuću i kolegijalnu radnu atmosferu. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 15. ožujka.

Pridruži se HEINEKENU Hrvatska u ulozi Mlađeg specijalista zaštite na radu i zaštite okoliša (m/ž). Sudjelovat ćeš u provođenju politike zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša u skladu sa važećim zakonskim propisima radi sprečavanja ozljeda na radu, profesionalnih bolesti i drugih bolesti u vezi sa radom, ažurirati politike sigurnosti i sudjelovati u organizaciji inspekcijskih nadzora i treninga. Prijave primaju do 16. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:00