MOJPOSAO.HR

Imamo nekoliko prijedloga za sve vas koji ste u potrazi za poslom, ili samo boljim poslom...

Provjerite ispunjavate li uvjete, i ne zaboravite na rokove prijava

Ilustrativna fotografija

 Boris Kovacev/Cropix

Tvrtka Navielektro od svog osnutka 2014. godine stvara pouzdane i dugoročne poslovne odnose s najvećim renomiranim svjetskim kompanijama u području pomorske elektrotehnike. Trenutno zapošljavaju 30 radnika, a svoj tim žele osnažiti na radnom mjestu: Samostalni električar (m/ž). Novim kolegicama i kolegama nude poticajna primanja, mogućnost stalnog zaposlenja i napredovanja te osiguran smještaj, a na oglas se možeš prijaviti do 5. travnja.

Leopold Michel, špedicijsko i logističko poduzeće koje, vođeno već četvrtom generacijom vlasnika, ima sigurnu budućnost, zapošljava na pozicijama: Vozač motornih vozila (m/ž) i Stellvertretende Werkstattleitung/ Zamjenik voditelja radionice (m/ž). Nužno je poznavanje njemačkog jezika, a njihova ponuda uključuje pažljiv proces uhodavanja u posao, atraktivnu naknadu, osiguran smještaj te kontakt osobu s poznavanjem hrvatskog jezika. Jesu li te zainteresirali? Ako jesu, javi im se do 29. ožujka.

Odlično se služiš talijanskim jezikom u govoru i pismu? Posjeduješ iskustvo rada u Call centru? Sposoban/na si brzo i precizno rješavati zadate i krasi te izražena vještina slušanja? Odlično! Savršen si kandidat/kinja za radno mjesto Agent u Call centru (m/ž) u Adriatic osiguranju! Postani dio jedne od najuspješnijih hrvatskih tvrtki te iskoristi jedinstvenu priliku za stjecanjem dragocjenog iskustva i primjenu dosadašnjih znanja u dinamičnom poslovnom okruženju. Prijave primaju do 1. travnja.

Dental Centar Miletić te poziva da im se pridružiš na radnom mjestu: Dentalni asistent (m/ž). Prethodno radno iskustvo je plus, ali nije uvjet za prijavu na oglas. Nude ti i pružaju korektan, ljudski odnos te posao koji nije dosadan, jer uvijek će biti zanimljivih zahtjeva, rada s novim tehnologijama i prilika da se nauči nešto novo. Oni su mala klinika koja cijeli individualnost. Smatraju kako posao nije život te inzistiraju da svaki njihov djelatnik ima svoj privatni život i da kad ne radi, ili je na godišnjem odmoru, to vrijeme provodi kako želi. Ako se želiš pridružiti njihovu timu, javi im se do 30. ožujka.

Rijeka Gateway je u procesu realizacije značajnog kapitalnog greenfield projekta - razvoja Rijeka Gateway Terminala. Cilj projekta je izgradnja i puštanje u rad novog kontejnerskog terminala za dioničare, kao i proširenje poslovne vrijednosti i ponude za cijelu regiju i zaleđe za glavnog kupca, Maersk. Trenutno zapošljavaju na poziciji: HR Partner (m/ž), a zainteresirani kandidati moraju imati najmanje 3 godine radnog iskustva u području ljudskih potencijala. Prijave primaju do 3. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:33