Poboljšanje infrastrukture

IGH potpisao ugovore za nadzor na području aglomeracije Rijeka

Riječ je o ugovoru vrijednosti 23,7 milijuna kuna bez PDV-a, a rok izvršenja iznosi 65 mjeseci
Pogled na Rijeku s Trsatske gradine
 Profimedia, Alamy

Institut IGH potpisao je ugovore o uslugama nadzora nad radovima koji se izvode u okviru projekta: Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka. Oba ugovora sufinanciraju se sredstvima EU u okviru Operativnog programa za konkurentnost i koheziju 2014.-2020.

Ugovor o uslugama nadzora nad radovima izgradnje sustava odvodnje Institut IGH provodit će u okviru zajednice ponuditelja koju još čine i Eptisa Adria, Flum-ing i Projekt Nova Gorica, a riječ je o ugovoru vrijednosti 23,7 milijuna kuna bez PDV-a. Rok izvršenja iznosi 65 mjeseci,a svrha je Ugovora pridonijeti kvalitetnoj i pravovremenoj provedbi investicijskih mjera izgradnje sustava odvodnje i vodoopskrbe kroz stručni nadzor gradnje.

Ugovor o uslugama nadzora nad projektiranjem i izgradnjom uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Rijeka IGH će odraditi zajedno s poduzećima Eptisa Adria i Projekt Nova Gorica, a njegova je vrijednost 21,98 milijuna kuna bez PDV-a, s rokom izvršenja 50 mjeseci. Svrha je tog Ugovora pridonijeti kvalitetnoj i pravovremenoj provedbi investicijskih mjera izgradnje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda kroz stručni nadzor, za projektiranje i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Rijeci, kapaciteta 200.000 ES, II. stupnja pročišćavanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:51