VODEĆI PARTNER

IGH potpisao ugovor u Sj. Makedoniji vrijedan 22,6 milijuna eura: Radit će stručni nadzor nad izgradnjom paneuropskih koridora

Trajanje ugovora iznosi 58 mjeseci s tim da prva faza obuhvaća pregovore, projektiranje i izvođenje u trajanju od 46 mjeseci

Radnici u Institutu IGH

 Boris Kovacev/Cropix/Cropix

Institut IGH potpisao je u Sjevernoj Makedoniji ugovor vezan uz usluge stručnog nadzora i pravnog savjetovanja nad izgradnjom paneuropskih prometnih koridora VIII i Xd, ukupne vrijednosti 22,6 milijuna eura, objavila je ta tvrtka u srijedu.

Ugovor je postao važeći u srijedu, 3. kolovoza, a njega je zagrebački Institut IGH, kao vodeći partner, potpisao u konzorciju s Institutom za Patišta i Javnim poduzećem za državne ceste Republike Sjeverne Makedonije.

Posao se odnosi na usluge stručnog nadzora i pravnog savjetovanja nad izgradnjom spomenutih paneuropskih prometnih koridora u Sjevernoj Makedoniji.

Prema priopćenju objavljenom na stranicama Zagrebačke burze, ukupna vrijednost ugovora iznosi 22,6 milijuna eura (bez PDV-a), dok je udio Instituta IGH 8,7 milijuna eura (bez PDV-a).

Trajanje ugovora iznosi 58 mjeseci s tim da prva faza obuhvaća pregovore, projektiranje i izvođenje u trajanju od 46 mjeseci, a druga je faza garantnog razdoblja u trajanju od 12 mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 04:27