Paleo Park

Hrvatska verzija kultnog Jurskog parka početkom lipnja otvara svoja vrata posjetiteljima

Park se prostire na 16 tisuća četvornih metara te je ujedno i glavna investicija Mon Perina
Paleo Park
 Mon Perin

Realizacija novog turističkog kompleksa u Balama u Istri, koji podsjeća na kultni Jurski park bliži se kraju. Mon Perin kamp, koji stoji iza ovog neobičnog projekta s izgradnjom vodenog tematskog parka posvećenog dinosaurima započeo je u rujnu prošle godine, a kako su poručili za portal Glas Istre očekuju da će svoja vrata posjetiteljima otvoriti koncem svibnja, odnosno u prvim danima lipnja.

Mon Perin
Paleo Park

- Nakon gotovo šest mjeseci bazenski kompleks je u zamišljenim gabaritima. Građevinski, odnosno betonski radovi na samom su kraju i ono što sada slijedi je finalizacija. Konkretno, pred nama je hortikulturno uređenje svih 16 tisuća četvornih metara auto kampa, oblikovanje i formiranje puteljaka i staza kao i samo opremanje novih objekata – poručio je Ivan Maričić, član Uprave Mon Perina.

Mon Perin
Paleo Park

Paleo Park koji se prostire na gotovo 16 tisuća četvornih metara ujedno je i glavna investicija Mon Perin kampa. Novim kompleksom dominirat će bazen u obliku dinosaura s 1.100 četvornih metara vodene površine koji će biti podijeljen u nekoliko cjelina. Osim bazena, posjetitelji će u novom parku moći pronaći i replike dinosaura u njihovoj prirodnoj veličini, te edukativna šetnica kroz koju će se moći upoznati s poviješću ovih mističnih bića.

Mon Perin
Paleo Park

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 22:05