Nova usluga

Hrvatska pošta uvela brzu paketnu dostavu koja pokriva cijelu Lijepu našu

Nova usluga dio je strategije Pošte koja za cilj ima razvoj temeljnog poslovanja, unaprjeđenje postojećih usluga te razvoj i uvođenje novih
Novi logistički centar Hrvatske pošte vrijedan 350 milijuna kuna
 Boris Kovačev / CROPIX

Kako bi svojim korisnicima pružila jednostavnu, povoljnu i brzu uslugu, Hrvatska pošta (HP) u svoju je ponudu uvela brzu paketnu dostavu Paket 24.

Usluga je to koja pokriva cijelu Hrvatsku, naglašavaju u HP-u, bilo da je riječ o gradu ili nekom od 67 naseljenih otoka, a preuzimanje paketa ugovara se putem web aplikacije, u poštanskom uredu ili pozivom kontaktnom centru. Uz to, pohvalili su nam se u Pošti, korisnici mogu odabrati i vrijeme uručenja, kao i mjesto preuzimanja paketa, a uslugu je moguće naručiti i subotom. Svaku pošiljku moguće je osigurati, a Hrvatska pošta pruža i usluge poput plaćanja pouzećem, slanja uz povratnicu ili pak zahtjeva da uslugu plati primatelj koji svoj paket može pratiti na internetskoj stranici HP-a u realnom vremenu.

Nova usluga dio je strategije Pošte koja za cilj ima razvoj temeljnog poslovanja, unaprjeđenje postojećih usluga te razvoj i uvođenje novih. U sklopu toga, prije nekoliko mjeseci u Velikoj Gorici otvoren je i sortirni centar koji je, kako tvrde, najbolji logistički centar u ovom dijelu Europe, a njemu se nalazi suvremeni paketni stroj koji omogućuje automatsko sortiranje čak 15.000 paketa u sat vremena.

Velika Gorica, 290819.
Novi logisticki centar Hrvatske poste vrijedan 350 milijuna kuna.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / CROPIX
Novi logistički centar Hrvatske pošte vrijedan 350 milijuna kuna

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 10:41