ATRAKTIVNA PONUDA

HPB uvodi novost: Od 1. listopada svojim će klijentima ponuditi štednju s kamatnim stopama do 3,3 posto

Kamate će ovisti o rokivima oročenja

Poslovnica HPB-a

 /Hpb

Hrvatska poštanska banka (HPB) od 1. listopada svojim će klijentima ponuditi novi štedni proizvod s kamatnim stopama do 3,3 posto, ovisno o rokovima oročenja, izvijestila je u ponedjeljak ta banka.

Štedni proizvod HPB Super štednja 3 nudi veću mogućnost izbora rokova oročenja, pa tako za klijente s redovnim primanjima na račun u banci, kamatne stope iznose 3,3 posto za depozite oročene na razdoblje od tri mjeseca, 2,8 posto na oročenja na šest mjeseci te 2,3 posto godišnje na oročenja na 12 mjeseci.

Za klijente bez redovnih primanja na račun u banci, pak, kamate su korigirane za 0,2 posto, odnosno, iznose 3,1 posto na oročenja na tri mjeseca, 2,6 posto na šest mjeseci i 2,1 posto na 12 mjeseci. Pritom, štednja je moguća već u iznosu od 250 eura.

Sa svojim ranije predstavljenim modelima štednje, HPB je u razdoblju od devet mjeseci, to jest od listopada 2023. do kraja lipnja ove godine, ugovorio ukupno 1,45 milijardi eura depozita s više od 45 tisuća novih ugovora klijenata, izvijestila je banka.

Zahvaljujući između ostalog i svojim atraktivnim štednim proizvodima, HPB je ostvarila značajan rast tržišnog udjela, a klijentima pružila financijsku potporu i omogućila zaštitu vrijednosti njihovih sredstava, čime je Banka od kraja 2023. dala veliki doprinos borbi protiv inflacije u Hrvatskoj.

Hrvatska poštanska banka nastavlja uvoditi novosti u svoju ponudu s važnim benefitima za klijente u skladu sa strateškim ciljevima i planovima daljnjeg rasta, nakon što je krajem 2023. pozicionirana među top 5 banaka u Hrvatskoj po vrijednosti imovine.

image

Marko Badurina, predsjednik Uprave HPB-a

Domagoj Kunic/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 12:47