više od 3.500 metara kvadratnih

Hilton u Rijeku donosi svjetski poznati eforea spa & health club

Otvorene su limitirane prednarudžbe za članstvo u prestižnom Hiltonovom eforea spa & health clubu
 Hilton

Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa u jedinstvenom Kvarnerskom zaljevu, po prvi put u Hrvatsku donosi prestižni brand i svjetske wellness i spa koncepte. Jedinstveni eforea spa koncepti, osmišljeni od strane Hiltona, oslanjaju se na holistički pristup prilagođen prema svakom gostu, priopćeno je u petak.

Jedinstveni spa & health club, na više od 3.500 metara kvadratnih, gostima nudi jedinstveni doživljaj koji se inače može doživjeti samo na odabranim egzotičnim lokacijama diljem svijeta poput Sejšela, Los Cabosa u Meksiku, Barbadosa, Tajlanda i Australije. U ponudi su razni sadržaji i tretmani za pomlađivanje, revitaliziranje i obnavljanje duha i tijela – masaže, tretmani lica i tijela, aktivnosti opuštanja stresa, savjetovanje fitness stručnjaka i nutricionista, čime je Hilton u Hrvatsku donio najbolje od spa svijeta. Uz ekskluzivne svjetske proizvode, u sklopu eforea spa & health club-a, Hilton je u ponudu uvrstio i proizvode hrvatskih lokalnih proizvođača. Prijave za članstvo u ovom prestižnom eforea spa & health clubu od sada su dostupne u limitiranom broju.

- Ponosni smo na sve ono što naš holističkih wellness i fitness koncept donosi ne samo ovoj destinaciji, nego i cijeloj Hrvatskoj. Radi se o vrhunskoj ponudi izrađenoj u skladu s vodećim svjetskim trendovima. Dobre vijesti čuvali smo za kraj ove godine, kao iznenađenje za sve koji su odlučili da će im wellness & mindfullness postati prioriteti sljedeće godine. Uz to, povodom blagdana vjernost svih koji se predbilježe za članstvo u eforea spa & health clubu nagradit ćemo posebnim pogodnostima - rekao je Milan Banić, menadžer eforea spa & health cluba.

image
Hilton

Gosti će moći uživati u fitness zoni koja se prostire na više od 800 metara kvadratnih opremljenoj vrhunskim Technogym spravama, kao i u bazenima, od kojih se ističe zatvoreni bazen na 255 metara kvadratnih izrađen od jedinstvenih materijala kakvi do sada nisu korišteni u izgradnji niti jednog drugog bazena u hrvatskom okruženju. Tu su hidrotermalna zona s raznim saunama, primjerice, finskom saunom i slanom parnom sobom, kao i topli te hladni bazeni, sobama za relaksaciju s grijanim klupama, kao i mogućnost različitih individualnih masaža i tretmana u paru.

Limitirane prednarudžbe za članstvo u tijeku

eforea spa & health club u limitiranom broju nudi pet različitih vrsta članstva koje prema željama gostiju mogu uključivati fitness, spa i lifestyle pakete: eforea Fitness, eforea AcquaFit, eforea Spa, eforea Lifestyle i eforea Premium Lifestyle.

Ovisno o odabranom članstvu, gosti će imati pristup hidrotermalnoj zoni, fitness zoni, teretani ili bazenu, a za one koji se odluče za Lifestyle Premium članstvo pripremljen je i niz drugih vrhunskih pogodnosti poput dodatnog popusta na retail i beauty proizvode i usluge resorta. Cijene članstva trenutno se okreću od 690 kuna na više.

U Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa i eforea spa & health clubu poseban je naglasak stavljen na sigurnost, čija je visoka razina zajamčena primjenom Hilton CleanStay programa. Riječ je o Hiltonovom konceptu razvijenom ove godine koji se temelji na već postojećim strogim standardima čistoće zastupljenim u svim Hiltonovim hotelima diljem svijeta, poručuje se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:54