Digitalna komora

HGK pokrenula novu e-uslugu za poduzetnike

Riječ je o besplatnoj usluzi HGK Poveznica u sklopu platforme Digitalna komora, koja omogućava promociju proizvoda i usluga
Joze Tomaš predsjednik HGK Županijske komore Split
 HGK

U izvanrednim okolnostima u kojima smo se svi skupa zajedno našli, a u kojima je poslovanje brojnih tvrtki velikim dijelom ograničeno a nekih i potpuno obustavljeno, Hrvatska gospodarska komora je s ciljem pomoći članicama u konkretnom poslovanju razvila i pokrenula online mogućnost za poduzetnike da na jednostavan način ponude svoje proizvode i usluge te se u svega par klikova povežu s novim partnerima.

Riječ je o besplatnoj usluzi HGK Poveznica u sklopu platforme Digitalna komora, koja omogućava promociju proizvoda i usluga te izravno povezivanje postojeće domaće ponude i potražnje u području proizvoda, usluga, transporta i mogućnosti plasmana na tržište. Usluga predstavlja svojevrsnu burzu i izlog roba i usluga, a prvenstveno je namijenjena članicama Hrvatske gospodarske komore.

''HGK Poveznica nudi poduzetnicima mogućnost brzog i jednostavnog povezivanja s novim poslovnim partnerima te predstavlja brz i efikasan alat za poslovanje u svim vremenima, a posebno u trenutnim okolnostima. U trenutcima postepenog popuštanja mjera i reaktiviranja gospodarstva, dobar dio županijskih tvrtki, a posebno onih na otocima, još je uvijek fizički onemogućen u svim svojim aktivnostima, stoga im ova e-usluga omogućava vidljivost njihovih proizvoda i usluga te predstavlja poveznicu s novim partnerima i premosnicu k nekim boljim poslovnim vremenima'', poručuje predsjednik HGK – Županijske komore Split Joze Tomaš.

Pristup usluzi HGK Poveznica imaju svi koji imaju poslovni interes ponuditi svoje usluge i proizvode tržištu, a sve što trebaju jest objaviti svoju ponudu ili potražnju koja će, nakon što je odobri interni djelatnik HGK, postati javno vidljiva (Više na: https://bit.ly/2VjWMeA). Osim toga, svi zainteresirani mogu pretraživati dostupne ponude i potražnje te s potencijalnim poslovnim partnerima komunicirati putem korisničkog pretinca u sklopu Digitalne komore.

Tvrtke koje trenutno nisu registrirane u Digitalnu komoru mogu to napraviti putem mrežnih stranica HGK, link: https://digitalnakomora.hr/hr, na kojima je dostupno i više informacija o e-usluzi HGK Poveznica. Također se za sve informacije mogu obratiti u HGK - Županijsku komoru Split na tel. 021/321-100 i e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2023 02:16