novi krug pripravništva

Franck otvara poslovni put mladim talentima

‘Cilj ovoga programa je pronaći i zadržati mlade talente u Franck timu koji motivira, potiče i u kojem se različiti pogledi i ideje, koji mogu unaprijediti i poboljšati određene procese ili aspekte poslovanja, cijene i vrednuju‘

Franck je u sklopu svog Start Up programa 1. ožujka otvorio novi poziv za primanje pripravnika na dvogodišnje usavršavanje i stjecanje vrijednog radnog iskustva iz područja ekonomije i marketinga, prehrambene tehnologije odnosno istraživanja i razvoja proizvoda, lanca opskrbe koje podrazumijeva održavanje i upravljanje tehničkim sustavima i infrastrukturom te prodaje i administracije.

„Cilj ovoga programa je pronaći i zadržati mlade talente u Franck timu koji motivira, potiče i u kojem se različiti pogledi i ideje, koji mogu unaprijediti i poboljšati određene procese ili aspekte poslovanja, cijene i vrednuju. Imamo jako dobro iskustvo s pripravničkim programom od ranije te svake godine bilježimo veliki broj prijava. Dosad smo kroz program pripravništva zaposlili 15 mladih ljudi, koji su po završetku postali dio našeg stalnog tima. Veselimo se novom krugu programa za pripravnike uvjereni kako se među njima kriju brojni talenti i veliki potencijali kojima ćemo pružiti priliku za profesionalno usavršavanje i stjecanje novih znanja“, istaknuo je Ivan Artuković, direktor Francka.

Tijekom dvogodišnjeg pripravničkog rada, Franck će polaznicima osigurati mentora i program koji će im pružiti cjelovitu sliku o poslovanju i prilikama koje im se pružaju u kompaniji, ali i konkurentna mjesečna primanja te mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme po završetku pripravničkog programa. Prijave za Franck Start Up program traju do 10. Ožujka. Preduvjet za pristupanje pripravništvu u Francku je stečeno akademsko zvanje tijekom 2018./2019. ili 2019./2020. akademske godine iz navedenih područja te da kandidati imaju manje od jedne godine radnog iskustva. Od kandidata se očekuje i dobro poznavanje engleskog jezika te osnovne vještine pristupanja programima na računalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. siječanj 2023 22:39