HUMANITARNA AKCIJA

Franck do 8. svibnja donira 50 lipa od svake prodane Ciglice akciji ‘Korak u život‘

Zajedno s našim potrošačima želimo biti podrška mladima da sigurnije zakorače u život, izjavila je Aleksandra Zlatanovski

Aleksandra Zlatanovski, Marija Pintarić, Bojana Gregorić Vejzović i Darko Radišić

 PROMO

Franck Jubilarna, u suradnji s humanitarnom akcijom "Korak u život", provodi društveno odgovorni projekt u sklopu kojega donira 50 lipa od prodaje popularne Ciglice, odnosno vakuumiranog pakiranja Jubilarne kave od 250 grama. Akcija prikupljanja sredstava traje do 8. svibnja i namijenjena je osiguravanju stipendija za fakultetsko obrazovanje mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Inače, Franck u ovoj godini obilježava svoju 130. obljetnicu, a jedna od istaknutih godina za kompaniju upravo je bilo predstavljanje Jubilarne kave 1972. godine, tako da i Jubilarna obilježava punih 50 godina. Svoj specifični oblik, odnosno vakuumirano pakiranje, a time i nadimak Ciglica, dobila je 1993., što je omogućilo da Jubilarna mljevena kava zadržava svježinu uz bogat okus prepoznatljiv generacijama ljubitelja vrhunske kave.

image

Mirna Medaković

PROMO

- Ciglica svakom šalicom već generacijama piše najtoplije priče. Sad, u suradnji s 'Korakom u život', ostvaruje snove onih kojima su tople priče najpotrebnije - djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Naime, život, baš kao i šalica kave, može biti sladak, ali i gorak. Stoga svjesni svoje uloge i odgovornosti prema društvu u kojemu poslujemo već punih 130 godina, donacijom 50 lipa od prodaje svake Ciglice, zajedno s našim potrošačima želimo biti podrška mladima da sigurnije zakorače u život - izjavila je Aleksandra Zlatanovski, Group Brand menadžerica za kategoriju mljevene kave iz Francka.

U Hrvatskoj svake godine značajan broj djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi završi srednju školu, ali nema financijske mogućnosti za nastavak obrazovanja jer gube pravo na udomiteljski smještaj. Upravo zbog toga te brojnih drugih problema s kojima se susreću na svome putu pri ulasku u svijet odraslih, mnogi od njih nemaju priliku nastaviti školovanje, usprkos svojim željama. Upravo je iz tog razloga Franck Jubilarna odlučila podržati humanitarnu akciju "Korak u život" kako bi mladima zajedno pružili priliku za nastavak obrazovanja i profesionalnog razvoja.

image

Bojana Gregorić Vejzović

PROMO

- Iznimno nas veseli ova akcija u kojoj se vežu dva snažna brenda, dvije uspješne priče, a sve s ciljem pomoći mladima koji trebaju našu podršku u najosjetljivijem periodu svog odrastanja, u svom iskoraku u svijet odraslih. Zahvaljujem rukovodstvu Francka što su prepoznali našu akciju i što nas podržavaju, baš kao i svim donatorima koji su kroz dosadašnje aktivnosti bili uz akciju 'Korak u život' ili će to uskoro postati - zaključio je Darko Radišić, voditelj akcije "Korak u život".

Uz prikupljanje sredstava, Franck će, uz podršku svojih stručnjaka iz područja upravljanja ljudskim resursima, za sve prošle i trenutne stipendiste "Koraka u život" organizirati edukativne radionice kako bi stipendistima pomogli te ih što bolje pripremili za ulazak na tržište rada. Naime, Franck već niz godina otvara poslovni put mladim talentima kroz dvogodišnji mentorski pripravnički program Start Up za studente koji su na kraju fakultetskog obrazovanja.

image

Aleksandra Zlatanovski, Marija Pintarić i Darko Radišić

PROMO

U okviru ovoga programa, Franck pripravnicima nudi vrijedno radno iskustvo, stjecanje novih znanja i usavršavanje, konkurentna mjesečna primanja i mogućnost stalnoga zaposlenja.

- Iznimno sam zahvalna što sam stipendistica ove hvalevrijedne akcije. U ove tri godine uvelike mi je olakšala život, kako akademski, tako i privatni. Pomoću stipendije mogu nastaviti željeno školovanje u ovo izazovno i zahtjevno doba - rekla je Marija Pintarić, stipendistica humanitarne akcije "Korak u život".

Važnost ove akcije prepoznale su i podržale i mnoge osobe iz javnog života poput Bojane Gregorić Vejzović, Nataše Janjić Medančić, Mirne Medaković, Lejle Filipović te brojnih drugih.

image

Lejla Filipović

PROMO
image

Mirna Medaković, Nataša Janjić Medančić, Marija Pintarić, Bojana Gregorić Vejzović i Marijana Batinić

PROMO
image

Darko Radišić, Aleksandra Zlatanovski, Marija Pintarić, Marijana Batinić, Nataša Janjić Medančić, Lejla Filipović, Mirna Medaković i Bojana Gregorić Vejzović

PROMO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:25