Adventska vožnja

FOTO: Lansirana usluga Bolt Rikša u Zagrebu, prvi smo u Europi s tom opcijom vožnje

Bolt je platforma putem koje se diljem svijeta svaki mjesec obavi milijune vožnji
BoltRikša
 Bolt

Bolt, platforma za prijevoz na zahtjev, uvela je novu uslugu- Bolt Rikša, koja će sigurno privući veliki interes Zagrepčana i turista tijekom ovogodišnjeg Adventa. Zagreb je prvi grad u Europi u kojem će korisnici aplikacije moći isprobati potpuno novu dimenziju Bolt vožnji.

Bolt
BoltRikša

Bolt je platforma putem koje se diljem svijeta svaki mjesec obavi milijune vožnji, a sada će neke od njih biti obavljene i na tri kotača. Tvrtka uvijek stavlja naglasak na rješavanje problema zagađenja, prijevoza i gradskih gužvi, a uz to ovaj put je naglasak na novom iskustvu, dobroj zabavi i potpuno drugačijem doživljaju zagrebačkog Adventa uz Bolt.

Bolt
BoltRikša

Zahvaljujući Bolt Rikši ove godine građani i turisti mogu u kratko vremenu obići najatraktivnije lokacije Adventa bez trošenja vremena na probijanje kroz gužvu i hodanja po niskim temperaturama. Svaka rikša opremljena je mekanim dekama koje će osigurati toplinu i udobnost korisnika tijekom razgledavanja grada.

Bolt
BoltRikša

Bolt Rikša dostupna je u centru Zagreba u razdoblju od 14 do 23 sata tijekom trajanja Adventa odnosno do 1.1.2020. godine.

Bolt
BoltRikša

Bolt, bivši Taxify, je vodeća europska platforma koja je usmjerena na jednostavniji, brži i pouzdaniji urbani prijevoz. Platformu je osnovao Markus Villig, a pokrenuta je 2013. godine. Bolt je jedna od najbrže rastućih platformi za prijevoz u Europi i Africi, s investitorima koji uključuju Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital te suosnivača uspješnog startupa TransferWise Taaveta Hinrikusa. Bolt ima više od 30 milijuna korisnika u više od 35 zemalja diljem svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 20:02