moć prilagodbe

Forum zagrebačkih ugostitelja u virtualnom obliku

Svoja iskustva s posjetiteljima podijelit će i međunarodni gosti - uspješni poduzetnici iz ugostiteljstva
Franz Letica

Usprkos kompleksnoj situaciji za sektor, tradicionalni Forum zagrebačkih ugostitelja bit će održan i dobiva novo ruho.

- Ugostitelji još jednom pokazuju svoju prilagodljivost u novim uvjetima i u virtualnom obliku donose sve novosti iz svijeta ugostiteljstva, komuniciraju svoje zahtjeve i potrebe s obzirom na nove pandemijske okolnosti i još jednom pokazuju otvorenost za višesmjernu komunikaciju, prilagodbu i želju za daljnjim gastronomskim i turističkim pozicioniranjem Zagreba - istaknuli su organizatori Foruma zagrebačkih ugostitelja.

U dva zanimljiva panela na repertoaru će se naći zanimljive rasprave na temu Zagreb – gastronomska i turistička metropola budućnosti te Hrvatska i svijet u novim okolnostima – izazovi i nove prilike. Relevantni sudionici, dijeljenje iskustava iz destinacija diljem Europe i svijeta, kao i zanimljivi zaključci očekuju sudionike koji putem linka mogu izravno pratiti konferenciju. Oba panela dobit će i međunarodnu dimenziju, jer će svoja iskustva s gledateljima podijeliti i međunarodni gosti - uspješni poduzetnici iz ugostiteljstva.

Na Forumu će biti pojašnjen i novi zakonodavni okvir na temu ljudskih resursa kao preduvjet razvoja sektora koji će biti tema okruglog stola kojeg s nestrpljenjem očekuju poslodavci i posloprimci.

image
Vizual konferencije

- Zagrebački ugostitelji još jednom pokazuju moć prilagodbe tako da nismo odustali od svog tradicionalnog, centralnog događanja koje će ove godine moći online pratiti i kolege izvan Zagreba. Krilatica Foruma – Ugostitelji sa srcem, jasno govori kako i u najkompleksnijem periodu kada brinemo o zdravlju naših najdražih, zaposlenika, klijenata, ekonomskoj stabilnosti i održivosti, istovremeno želimo doprinijeti gastronomskom i turističkom razvoju naše metropole. Za to nam je potreban sustavan dijalog i razumijevanje svih struktura relevantnih za naš sektor. Komunicirat ćemo naše zahtjeve, prijedloge i strateške odrednice, a zasigurno i ponešto naučiti od uspješnih kolega iz Europe i svijeta - istaknuo je Franz Letica, predsjednik Udruženja ugostitelja Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. srpanj 2024 21:17