POHVALAN POTEZ

Dva vodeća telekoma uskaču u pomoć unesrećenima u poplavi: Za određena područja neće se naplaćivati računi...

Ova opcija već je aktivirana

Poplava u Žažini

 Goran Mehkek/Cropix

Dvije vodeće hrvatske telekom kompanije reagirale su na nesreću koja je zadesila stanovnike poplavljenih područja. Ljudi koji žive u tim krajevima bit će oslobođeni plaćanja računa za fiksnu mrežu.

Propćenja prenosimo u integralnom obliku:

Hrvatski Telekom

Kako bi olakšali situaciju u kojoj su se našli stanovnici poplavom pogođenih općina: Gračac, Čačinci, Obrovac i Kostajnica, Hrvatski Telekom će: otpisati račune za usluge HT-a u fiksnoj mreži za svibanj 2023.g. za sve privatne korisnike u pogođenim područjima za koje je proaktivno od strane HT-a ustanovljen prekid ili degradacija u radu usluge; te omogućuje aktivaciju opcije 7 dana neograničenog interneta bez dodatne naknade za sve korisnike HT postpaid mobilnih tarifa.

Aktivacija opcije nastupila je 18.5.2023.

A1 Hrvatska

Kako bismo u ovim teškim trenucima pomogli našim privatnim i poslovnim korisnicima na poplavljenim područjima općina Obrovac, Gračac, Hrvatska Kostajnica, Dvor i drugim zahvaćenim područjima, A1 Hrvatska će na zahtjev korisnika fiksnih usluga omogućiti privremeno mirovanje linija bez naknade i besplatnu zamjenu opreme ako je stradala u poplavi.

Za naše mobilne korisnike A1 i Tomato usluga, bilo na bonove ili pretplatu, pripremili smo nekoliko opcija pomoći bez naknade, poput dodatnih minuta ili internet prometa, ovisno o njihovim potrebama. Pozivamo ih ovim putem da se jave u Službu za korisnike ili bilo koje A1 prodajno mjesto.

Dodatno, A1 Hrvatska će na zahtjev korisnika provesti umanjenje računa fiksnih linija za svibanj na adresama na kojima je ustanovljen prekid ili značajna degradacija fiksne usluge uslijed poplave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:09