digitalizacija

Dukat pokrenuo web trgovinu

Dostava proizvoda naručenih putem web trgovine u prvoj je fazi dostupna na širem području Zagreba, a ima i jednu ključnu pogodnost
Alen Fontana
 Vjekoslav Skledar

Dukat je predstavio dukatshop.hr, vlastitu web trgovinu u kojoj se na jednom mjestu nudi više od 300 Dukat, Sirela, President i Galbani proizvoda po najpovoljnijim cijenama.

Digitalizacija nije zaobišla ni tradicionalne industrije poput mliječne. Zagrebački Dukat je uz ponudu dobro poznatih brandova i u kućanstvima svakodnevno prisutnih proizvoda, otišao i korak dalje te svojim potrošačima ponudio ekskluzivnu ponudu sireva dostupnih samo na dukatshop.hr te atraktivan program nagrađivanja lojalnosti kupaca.

Dostava proizvoda naručenih putem web trgovine u prvoj je fazi dostupna na širem području Zagreba, a jedna od ključnih pogodnosti je i mogućnost zakazivanja dostave već za sljedeće prijepodne.

S obzirom na veliki zaokret u potrošačkim navikama uslijed pandemije, ponajviše vidljiv u rjeđim, ali obilnijim kupnjama, češćem uspoređivanju cijena prilikom kupnje te učestalijim kupnjama putem web trgovina uz online plaćanje, Dukat se odlučio na iskorak u digitalno poslovanje. Tako je, nakon uspješne reorganizacije poslovnih procesa i očuvanja lanca opskrbe tijekom proljetnog lockdowna, kompanija nastavila s daljnjom prilagodbom novonastalim okolnostima.

„Iako tradicionalna, mliječna industrija može i treba biti agilni i propulzivni segment domaćeg gospodarstva. „Dukat je predvodnik u donošenju pozitivnih promjena u industriji i kompanija koja se, sljedeći promjene koje nam se svakodnevno događaju, uspješno transformira imajući na umu prije svega zdravlje i sigurnost svojih zaposlenika, ali želje i potrebe svojih kupaca. Želimo da naši proizvodi budu stalno dostupni kupcima te da do njih mogu doći sigurno i brzo iz udobnosti vlastitog doma, i po najpovoljnijim cijenama. Zato smo lansirali dukatshop.hr, prvu i modernu web trgovinu u domaćoj mliječnoj industriji i ponosni smo na ovakav iskorak u iznimno izazovnom okruženju“, istaknuo je Alen Fontana, direktor Dukata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. kolovoz 2022 21:15