tri programa

‘Dugoročni najam vozila u svijetu je normalna praksa‘

Brigu nad vozilom u potpunosti preuzima Hertz a u ponudu su uključeni svi servisi, zamjena guma te osiguranje i registracija
Bojan Žugčić

Jedna od najpoznatijih svjetskih kompanija za najam vozila Hertz, koju u Hrvatskoj zastupa Autotehnica Fleet Services, s tri programa najma vozila - Hertz Saver, Hertz Flex i Hertz LTR, kroz Hertz Saver program fizičkim osobama na period između jedne i tri godine nudi mogućnost biranja između više modela vozila iz dostupnog voznog parka, malo korištenih i u odličnom stanju.

Brigu nad vozilom u potpunosti preuzima Hertz a u ponudu su uključeni svi servisi, zamjena guma te osiguranje i registracija. U slučaju kvara dostupno je zamjensko vozilo, kao i Hertz 24satna asistencija na cesti.

"Dugoročni najam vozila u svijetu je normalna praksa, u Hrvatskoj još uvijek nedovoljno korištena. Prednosti su brojne, a ono što posebno ističemo jest da ovakav program štedi vrijeme, minimalizira stres i svu brigu oko vozila prepušta u ruke iskusnim Hertz profesionalcima. Svojim korisnicima u svakom trenutku stojimo na raspolaganju te im omogućavamo da bezbrižno obavljaju svoje svakodnevne obaveze", izjavio je Bojan Žugčić, Generalni direktor za Hertz Hrvatska.

Ukoliko netko želi imati u trajnom vlasništvu neko od vozila iz postojeće Hertz flote, kroz program Hertz Flex dostupan je dugoročni najam uz mogućnost otkupa korištenog vozila po unaprijed dogovorenim uvjetima.

''U ovom programu nema neugodnih iznenađenja, a ako vam u bilo kojem trenutku za oko zapne drugi model, zamijenite ga bez grižnje savjesti i dodatne naknade. Suočiti se s potrebom za nabavkom novog vozila nije uvijek jednostavno. Osim same kupovine vozila, tu su i registracija, osiguranje i servis kao popratni troškovi. Tu je i sve popularniji Long Term Rental program, koji kroz suradnju s postojećim Hertz partnerima u Hrvatskoj zadovoljava sve potrebe kupaca za novim vozilima. U sklopu ovog programa dostupne su usluge održavanje vozila, sezonsko skladištenje guma, puno osiguranje vozila, tehnički pregled i registracija te pomoć na cesti i zamjensko vozilo u slučaju kvara'', ističu iz Hertz Hrvatska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:04