Atraktivna lokacija

Država iznajmila prostor bivšeg Kompasa: Automehaničar pobijedio 'kraljicu obrva'

Za poslovni prostor propale turističke agencije u Gajevoj 6 u samom centru Zagreba stiglo je čak 25 ponuda
Poslovni prostor u Gajevoj 6
 CROPIX

Za poslovni prostor propale turističke agencije Kompas na atraktivnoj lokaciji u Gajevoj 6 u samom centru Zagreba stiglo je čak 25 ponuda, a daleko najviše ponudila je Strmo trgovina.

Ta je mlada zagrebačka kompanija za popravak motornih vozila i motocikala u vlasništvu Tomislava Strme za mjesečni najam državnog prostora koji se proteže površinom 86,90 kvadrata ponudila šest puta više nego što je bila početna cijena. S ponuđenih 41.650 kuna Strmo trgovina pobijedila je zagrebačku “kraljicu obrva” Manuelu Picard koja je Ministarstvu državne imovine ponudila 40.900 kuna mjesečno za poslovni prostor u Gajevoj. Riječ je o vlasnici studija Brow Bar za uljepšavanje lica i tijela čija je trenutna adresa samo nekoliko brojeva dalje od ponuđenog prostora.

Početna cijena za mjesečni najam prostora iznosila je 7.021 kunu, a za prostor su, između ostalih, bili zainteresirani i poznati estetski kirurg Ognjen Bagatin, Hrvatska Lutrija, modna kuća Nebo, Juice Box, Art Galerija Reiser, Minipekara Veronika, Pizza Napoli i mnogi drugi. Ipak, budući da ostale ponude nisu prestizale iznos od 34.000 kuna, ta poduzeća nisu imala šanse unajmiti poslovni prostor sada već bivšeg Kompasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:32