Inovativni hrvatski startup

Domaći startup otkrio kako se WhatsApp može koristiti u biznisu, pa su privukli ulagače

Fond Fil Rouge Capital ukupno raspolaže s iznosom od 45 milijuna eura za investiranje u inovativne IT startupov
Stevica Kuharski i tim startupa Sandbee
 Fil Rouge Capital

Fil Rouge Capital, investicijski fond rizičnog kapitala, uložio je u hrvatski startup Sandbee koji se bavi IT rješenjima za komunikaciju različitih tvrtki s kupcima.

Konkretno, Sandbee tvrtkama omogućuje da koriste aplikaciju WhatsApp kao tim. To znači da, kako objašnjava osnivač Domagoj Krpan, jedan WhatsApp (Business) account može koristiti neograničen broj osoba/agenata. „Svi agenti vide jedan 'inbox' svih dolaznih poruka na koje mogu odgovarati ili čak automatizirati razgovore putem našeg 'chatbot kreatora'. Trenutno radimo na brojnim integracijama s 'third-party servisima' poput Slacka, Salesforcea i Shopifya, gdje će naši korisnici biti u mogućnosti odgovarati na poruke direktno ili automatizirati slanje obavijesti, kao što su recimo 'obavijesti o isporuci pošiljke', bez dodatnog razvoja", kaže Krpan.

Stevica Kuharski, Fil Rouge Capitalov vođa scoutinga, u priopćenju naglašava da je „budućnost u agregiranoj komunikaciji”, a Sandbee će je učiniti jednostavnijom.

Fond Fil Rouge Capital ukupno raspolaže s iznosom od 45 milijuna eura za investiranje u inovativne IT startupove, a koliko su usmjerili u Sandbee nisu objavili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:45