MOJPOSAO

Dočekaj Božić s poslom u džepu: Ovog tjedna zapošljavaju Kaufland, Tim 360, Aqua instalacije...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najtraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Ilustracija

 Worawee Meepian/Alamy/Alamy/Profimedia

Postani dio Kaufland tima, međunarodno uspješnog trgovačkog društva! Pitaš se što ih čini tako posebnima? Prije svega, to su učinkovitost, dinamičnost i pravednost, kao i predanost te upornost njihovih zaposlenika. Trenutno zapošljavaju Radnika u prodaji (m/ž). Nude ti petodnevni radni tjedan, atraktivna primanja i brojne benefite, promicanje zdravlja kroz sufinanciranje sportskih aktivnosti te rad u dinamičnom, produktivnom i strukturiranom okruženju. Oglas ostaje aktivan do 29. prosinca.

Poduzeće TIM 360 d.o.o. najveći je agregator doživljaja i vrijednosnih bonova u regiji s preko 250.000 zadovoljnih kupaca popularnih brandova SelectBox, SelectCard i SuperCard. Trenutno su u potrazi za Računovođom (m/ž), a novim kolegama nude priliku za napredovanje, dinamičan, motiviran i ugodan tim suradnika, ugovor na neodređeno te kontakt s priznatim domaćim i stranim tvrtkama. Ako su te zainteresirali, javi im se do 17. prosinca.

Tvrtka Aqua instalacije je u potrazi za Monterom centralnog grijanja, vodovoda i ventilacije (m/ž) za rad u Njemačkoj. Prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima je poželjno, baš kao i poznavanje njemačkog jezika, a tvrtka nudi organiziran i plaćen prijevoz u Njemačku, kao i prijevoz na gradilište te osiguran i plaćen smještaj. Javi im se do 6. siječnja.

Ascendum građevinski strojevi Hrvatska, ovlašteni dobavljač Volvo građevinskih strojeva, traži 'pojačanje' na poziciji: Serviser građevinskih strojeva (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati barem 3 godine radnog iskustva i biti spremni na timski rad, a tvrtka zauzvrat nudi poticajna i redovita primanja te neoporezive naknade, službeni mobitel i prijenosno računalo te servisno vozilo. Oglas ostaje aktivan do 5. siječnja.

Trgovina donjim rubljem Dević zapošljava Prodavača (m/ž). Potrebno je imati barem 3 godine prethodnog radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, radi se 6 sati dnevno, 1 dan u tjednu je slobodan, a prekovremenih sati nema. Rok za prijavu na oglas ističe 13. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:36