MOJPOSAO

Do petka u ponoć posjeti Sezonac.hr i pronađi posao po svojoj mjeri!

U tijeku je jedini ovogodišnji sajam poslova u turizmu i sezoni
 Ante Cizmic/Cropix

Pod motom 'U sezoni uvijek ima posla', na ovogodišnjem sajmu se predstavlja 25 uspješnih tvrtki s više od 120 natječaja za slobodna radna mjesta.

Sezonac.hr možeš posjetiti do petka u ponoć, a možeš mu pristupiti putem svih pametnih uređaja.

Izdvajamo neke od ovogodišnjih izlagača na Sajmu:

Ako si dinamična, motivirana i odgovorna osoba koja voli raditi u timu, idealno si pojačanje za Tommy, jednog od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Novim kolegama nude konkurentna primanja, mogućnost dodatne zarade kroz sustav nagrađivanja, ugodno radno okruženje i priliku za usavršavanjem znanja i vještina. Više detalja o pogodnostima koje nude, uvjetima rada i opisu posla možeš pronaći u njihovoj ponudi oglasa za slobodna radna mjesta.

Ljudi čine Lidl - to je krilatica kojom se tvrtka vodi od samog početka i koju iznimno poštuje. Ponosni su na svaku od njihove 102 trenutno otvorene trgovine, 2 logistička centra u Jastrebarskom i Perušiću, centralu u Velikoj Gorici, kao i na sve zaposlenike koji svojim radom pridonose tvrtkinom uspjehu. Na Sajmu poslova traže sezonske radnike u trgovini (m/ž) za rad u poslovnicama diljem Hrvatske. Njihova ponuda, između ostalog, uključuje iznadprosječna primanja u maloprodaji, dva slobodna dana u tjednu i mogućnost produljenja ugovora.

Maistra, jedna od vodećih hotelijerskih kompanija u Hrvatskoj i sinonim za toplinu mediteranskog gostoprimstva, zapošljava na više pozicija. Uz organiziran i plaćen smještaj zaposlenicima koji imaju prebivalište izvan mjesta rada, novim kolegicama i kolegama nude osigurana dva topla obroka dnevno, mogućnost rada tijekom cijele godine te ulaganje u razvoj svakog zaposlenika. Javi im se čim prije i postani dijelom njihovog tima!

Bluesun Hotels & Resorts najveći je hotelski lanac u Srednjoj Dalmaciji koji broji 13 hotela smještenih u 6 sunčanih destinacija – Brela, Tučepi, Bol, Supetar, Starigrad-Paklenica i Marija Bistrica. Svoj odličan tim žele osnažiti kvalitetnim pojedincima kojima zauzvrat nude edukaciju i uvođenje u posao pri zapošljavanju, dinamično i stabilno poslovno okruženje, osiguran smještaj u destinaciji rada i topli obrok te mogućnost napredovanja. Detalje potraži u njihovoj ponudi poslova.

Jadranka trgovina d.o.o. jedna je od vodećih trgovačkih kuća na kvarnerskim otocima koja se bavi veleprodajom i maloprodajom te proizvodnjom pekarskih i slastičarskih proizvoda. Nude ti osiguran smještaj, edukaciju i mogućnost napredovanja, a po isteku ugovora o radu osiguravaju dodatnih tjedan dana besplatnog smještaja i jedan plaćeni obrok za svih 7 dana tvog odmora na Lošinju. Prouči njihovu ponudu poslova na stranicama Sajma.

Le Méridien Lav luksuzni je hotel s pet zvjezdica koji se nalazi u Podstrani. Zahvaljujući opremi u skladu s najnovijim i najvišim svjetskim standardima, gostima nudi luksuzan i udoban boravak u 381 smještajnih jedinica, uključujući 11 apartmana. Turističku sezonu žele dočekati spremni, s novim i kvalitetnim radnicima, kojima nude pregršt poslovnih izazova, rad u internacionalnom okruženju, stimulativna primanja i priliku za usavršavanje znanja i vještina. Njihovu ponudu poslova možeš istražiti do petka!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:28