Izdašnije potpore

Dm za svako novorođeno ili posvojeno dijete svojim djelatnicima daje 10.000 kuna bonusa

Uz novi benefit, djelatnicima se omogućava fleksibilno radno vrijeme
Ilustracija
 Madison

Za svako novorođeno ili posvojeno dijete dm će odsad svojim djelatnicima davati 10.000 kuna. To predstavlja povećanje od 7.000 kuna u odnosu na dosadašnju potporu. Povećanjem potpore za novorođeno ili posvojeno dijete tvrtka želi podržati sve djelatnike koji odluče postati roditelji.

- Djelatnici su naša najveća snaga i temelj uspjeha tvrtke. Želimo im biti podrška u svim fazama njihova života, a dolazak novog djeteta posebna je prilika koju želimo proslaviti s njima. Veselimo se svakom novom djetetu naših djelatnika i vjerujemo da će iznos od 10.000 kuna koji smo im namijenili uvelike olakšati nabavu potrepština za dijete - naglasila je Ana Fostač-Krilčić, članica Uprave dm-a zadužena za Ljudske resurse.

U ovoj kompaniji čak 83,5 posto (1.215) od ukupnog broja djelatnika čine žene, a sve djelatnice po povratku na radno mjesto nakon rodiljnog ili roditeljskog dopusta mogu pristupiti dodatnim edukacijama i programima uvođenja u posao. Uz to, svim roditeljima prvašića tvrtka osigurava i slobodan dan na prvi dan škole.

Inače, dm je već 12 godina zaredom svrstan među top tri poslodavca, prema istraživanju portala Moj posao. Tako uz ovaj novi benefit, djelatnicima se omogućava fleksibilno radno vrijeme, imaju pravo i na dvije stimulacije u iznosu prosječne mjesečne bruto plaće, a osim materijalnih ulaganja, kompanija veliku pažnju pridaje i profesionalnom te osobnom razvoju svojih zaposlenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:51