U društvu odabranih

Dionica Valamara u najzahtjevnijoj kotaciji Zagrebačke burze

Prelazak na zahtjevno Vodeće tržište svakako je prilika, ali i izazov da kao kompanija i dalje nastavimo s izvrsnošću, rekao je Čižmek
Čan Uprave Valamar Riviere Marko Čižmek i predsjednica Uprave Zagrebačke burze Ivana Gažić potpisali su ugovor
 ZSE

Marko Čižmek, član Uprave Valamar Riviere, i Ivana Gažić, predsjednica Uprave Zagrebačke burze danas su potpisali ugovor o prelasku dionica Valamar Riviera u Vodeće tržište Zagrebačke burze.

- Izuzetno smo sretni što možemo pozdraviti Valmar Rivieru kao petog izdavatelja u Vodećem tržištu Zagrebačke burze te što njihovim pristupanjem najzahtjevnijem tržišnom segmentu ujedno proširujemo indeks Vodećeg tržišta - CROBEXprime - istaknula je tom prigodom Ivana Gažić i dodala kako je Valamar Riviera svakako jedna od kompanija koje su doista posvećene najvišim standardima korporativnog upravljanja i transparentnosti. Ovaj korak samo je dodatna potvrda takve poslovne politike i strategije te se nadamo da će još izdavatelja slijediti njihov primjer - istaknula je Ivana Gažić

Marko Čižmek najavio je kako će prelaskom na najzahtjevniju kotaciju nastojati dodatno povećati prepoznatljivost Valamarove dionice kao primjer najbolje tržišne prakse.

Valamar već četvrtu godinu zaredom ostvaruje dvoznamenkasti rast poslovanja, što je preduvjet za nastavak ulaganja u razvoj kompanije. - Prelazak na zahtjevno Vodeće tržište Zagrebačke burze svakako je prilika, ali i izazov da kao kompanija i dalje nastavimo s izvrsnošću uposlovnoj komunikaciji prema dioničarima i ostalim dionicima kompanije - zaključio je Čižmek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:45