daljnji razvoj kompanije

Denis Jašarević novi predsjednik Uprave IN2 grupe

Jašarević je na poziciju predsjednika uprave došao s pozicije izvršnog direktora IN2 grupe za Zdravstvo i javnu upravu
Denis Jašarević

Denis Jašarević novi je predsjednik uprave IN2 grupe, regionalnog lidera u razvoju digitalnih rješenja za postojeća i nova poslovna područja. Dio je Constellation Software Inc. koji zapošljava više od 13.000 stručnjaka na 250 lokacija širom svijeta te surađuje s preko 125.000 klijenata u više od 100 različitih vertikala u javnom i privatnom sektoru. Jašarević je na poziciju predsjednika uprave došao s pozicije izvršnog direktora IN2 grupe za Zdravstvo i javnu upravu.

Denis Jašarević je cijelu karijeru proveo u dizajnu, razvoju i implementaciji informacijskih sustava u različitim industrijama poput automobilske, telekomunikacijske, izdavačke, produkcijske i distribucijske, zdravstvene, kao i u javnoj upravi. Radio je u nekoliko IT kompanija, a u počecima karijere bavio se i IT edukacijama. Menadžerske pozicije u IT-ju obnaša već više od 10 godina. U IN2 grupi radi posljednjih sedam godina, s fokusom na segment informacijskih sustava za zdravstvo i javnu upravu.

„IN2 grupa poznata je kao jedna od prvih i najznačajnijih regionalnih kompanija usmjerenih na razvoj digitalnih rješenja koja pružaju podršku najzahtjevnijim poslovnim procesima i industrijskim vertikalama. Tu naš potencijal nije ni izdaleka iscrpljen; imamo puno ideja koje će nam pomoći da dalje rastemo, razvijamo nove proizvode i stvaramo poticajno okruženje u kojem naši timovi stručnjaka mogu stjecati raznolika iskustva, razvijati svoju kreativnost i stručnost. Zato sam ponosan što sam dobio povjerenje voditi IN2 grupu i veseli me što ćemo moći zajednički raditi na ostvarenju svih naših planova“, rekao je ovom prilikom Denis Jašarević.

Članica Nadzornog odbora IN2 grupe i Senior Vice President for Business Development u CSI-ju Katarina Šiber Makar smatra ovo promaknuće dobrim korakom za daljnji razvoj kompanije. „Za vrijeme Denisovog upravljanja segmentom zdravstva IN2 grupa postala je dominantni isporučitelj informacijskih sustava za zdravstvo u Hrvatskoj i proširila poslovanje na nekoliko stranih tržišta. Denisova energija, strast, motivacija i poznavanje tržišta, ali i kompanije iznutra preduvjeti su za njegov uspjeh. U ovoj godini imamo ambiciozne planove za daljnji rast baze klijenata IN2 grupe, tržišta koje pokrivamo i portfelja naših proizvoda. Vjerujemo da IN2 tim pod Denisovim vodstvom te planove može ostvariti“, rekla je Katarina Šiber Makar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. studeni 2023 19:14