proširili mrežu

D-Marin preuzeo Marinu Tribunj

Riječ je o boutique marini s kompletnom uslugom servisiranja i održavanja plovila, s ukupno 220 morskih i 50 suhih vezova koji će se dodati na 1760 postojećih vezova, koliko ih D-Marin ima u Hrvatskoj
D-Marin Tribunj

D-Marin grupa, globalni lanac marina, preuzeo je četvrtu marinu u Hrvatskoj - Marinu Tribunj. To je 15. lokacija u rastućem portfelju nautičkih destinacija D-Marina na Sredozemlju i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. D-Marin sada upravlja poslovanjem 15 jedinstvenih marina u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Grčkoj, Turskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, s ukupno 7150 vezova.

Marina Tribunj smještena je između D-Marin Mandaline i D-Marin Dalmacije, postojećih destinacija u kojima D-Marin ima marine. Riječ je o boutique marini s kompletnom uslugom servisiranja i održavanja plovila, s ukupno 220 morskih i 50 suhih vezova koji će se dodati na 1760 postojećih vezova, koliko ih D-Marin ima u Hrvatskoj. Uz restorane i druge sadržaje u destinaciji, gostima će u samoj marini na raspolaganju biti benzinska postaja, tehničke službe i usluge, restorani i smještajni kapaciteti.

image
D-Marin Tribunj

- Raduje nas što Marina Tribunj postaje dio mreže naše grupe. Marina posjeduje sve što jednom nautičaru može zatrebati: sjajne sadržaje i izvrsnu uslugu koju osigurava iskusan tim marine, a sve to na lokaciji koja nautičarima jamči najbolje iskustvo plovidbe. Riječ je o našoj četvrtoj investiciji u hrvatski turistički sektor i vjerujemo kako će odlična cestovna i zračna povezanost omogućiti putovanja čak i u najizazovnijim vremenima, a takav pristup, uz vrhunske destinacije, kreira vrlo privlačnu ponudu za naše goste - poručio je Oliver Dörschuck glavni izvršni direktor D-Marina.

Direktor Marine Tribunj Tomislav Paškvalin dodao je da su zaposlenici Marine Tribunj oduševljeni činjenicom što će postati dio D-Marin grupe.

- Visoki standard usluge naš je prioritet i zajednička misija, a mogućnost plovidbe brojnim destinacijama u Hrvatskoj izvrsna je razvojna prilika za Marinu Tribunj - kazao je Paškvalin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2023 23:37