Novi pozivni centar

CROATIA osiguranje u Vukovaru otvara 55 novih radnih mjesta

Ovaj pozivni centar novi je iskorak najstarije hrvatske osiguravajuće kompanije u dodatnoj modernizaciji i širenju poslovanja
Dejan Pelajić, agent u CO pozivnom_centru
 CO

Otvaranjem novog pozivnog centra u Vukovaru CROATIA osiguranje, tržišni i digitalni lider koji posluje u sastavu Adris grupe, nastavlja sa širenjem poslovanja. S radom u Vukovaru već je krenulo 25 novozaposlenih djelatnika, a pokreće se i natječaj za otvaranje dodatnih 30 radnih mjesta. Novi zaposlenici CROATIA osiguranja krenuli su s edukacijama i uskoro počinju raditi na poslovima direktne prodaje i podrške sektorima prodaje u cijeloj Hrvatskoj, priopćeno je iz tvrtke.

image
Zgrada CO Vukovar
Ivanka Popic

Ovaj pozivni centar novi je iskorak najstarije hrvatske osiguravajuće kompanije u dodatnoj modernizaciji i širenju poslovanja.

- Iako je 2020.godina obilježena krizom i globalnom pandemijom, CROATIA osiguranje nastavilo je s ulaganjima u digitalizaciju i unapređenje poslovanja, a ovaj novootvoreni pozivni centar dodatni je iskorak u tom pravcu. Svim novozaposlenim djelatnicima u Vukovaru želim dobrodošlicu u našu kompaniju. Kao tržišni i digitalni lider, trenutno ulažemo više od 200 milijuna kuna u digitalizaciju i razvoj novih proizvoda. Nedavno smo tržištu predstavili LAQO; prvo 100 posto digitalno osiguranje u Hrvatskoj. Prve reakcije kupaca su izvrsne i najbolje potvrđuju koliko tržište treba moderne i digitalne proizvode - poručio je predsjednik Uprave CROATIA osiguranja, Davor Tomašković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. kolovoz 2022 15:47