Zdravstvena njega

Croatia osiguranje grupa otvorila je novu 'Croatia polikliniku' u centru Pule

Croatia poliklinika opremljena je novim aparatima za dijagnostiku i liječenje
Nova zgrada u centru Pule
 Croatia osiguranje

U centru Pule s radom je započela nova Croatia poliklinika koja je, inače, prethodno poslovala pod imenom Ars Medica. Promjena imena i lokacije, kao i nova investicija u modernizaciju opreme te širenje spektra usluga, uslijedili su nakon pripajanja prijašnje poliklinike grupaciji Croatia osiguranje.

Croatia poliklinika opremljena je novim aparatima za dijagnostiku i liječenje, uključujući i novu magnetsku rezonancu snage 1,5T. Pacijentima je na raspolaganju iskusan tim liječnika i stručnog medicinskog osoblja s dugogodišnjim iskustvom.

Nova Croatia poliklinika pacijentima nudi niz medicinskih usluga iz područja laboratorijske dijagnostike, interne medicine, ginekologije, radiologije, oftalmologije, urologije, neurologije, ortopedije te medicine rada i športa. Moguće je, također, obaviti personalizirane individualne i grupne sistematske preglede, a sve ove usluge dostupne su na jednoj lokaciji, bez čekanja, u moderno uređenom prostoru, na pristupačnoj lokaciji.

- Croatia osiguranje ustrajna je u svojoj misiji da, uz standardne oblike osiguranja, omogući zajednici i vrhunsku zdravstvenu uslugu. Naše poliklinike već dugi niz godina nude takvu uslugu i uspješno posluju u Zagrebu, Splitu i Koprivnici. Croatia poliklinika u Puli novi je iskorak u tom smjeru - rekao je Damir Vanđelić, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 13:03