Golden Horizon
Najveći jedrenjak na svijetu

Britanci počeli s prodajom aranžmana na Golden Horizonu

Jedrenjak izgrađen u Brodosplitu može ploviti svim morima svijeta pa čak i po Arktiku i Antarktiku
Piše: Jozo VrdoljakObjavljeno: 03. studeni 2020. 13:52

Britanska tvrtka Tradewind Voyages krenula je s prodajom aranžmana na Golden Horizonu, jedrenjaku koji je izgrađen u Brodosplitu.

- Upravo kombinacija povjesnog naslijeđa sa suvremenim stilom čini ovaj jedrenjak jedinstvenim. Pružajući iskustvo na brodu koje priliči njegovoj veličini, nudimo najviše standarde gastronomskog uživanja, smještaja i zabave. Otkrijte ikonične i zabačene lokacije svijeta na brodu koji se savršeno udružuje s bogatim jedriličarskim nasljeđem i modernim luksuzom - stoji u ponudi Tradewind Voyagesa.

image
Golden Horizon

Jedrenjak koji je, prema saznanjima Brodosplita, najveći na svijetu može ploviti svim morima svijeta, pa čak i po Arktiku i Antarktiku zbog čega je izgrađen u skladu sa zahtjevima za klasu leda. Brzina broda s jedrima je oko 16 čvorova. Dug je 162 i širok 18,5 metra, nosivosti 2000 tona, ima pet paluba, a na njemu će biti smješteno 450 osoba od čega 300 putnika u 150 luksuznih kabina, te u 74 kabine 150 članova posade. Luksuzno je uređen, ali sa atmosferom koji podsjeća na stare jedrenjake. 

Linker
13. ožujak 2021 06:15