urbani prijevoz

Bolt pokreće program franšize i najavljuje planove za širenje

Program franšize temelji se na dugoročnoj suradnji Bolta s partnerskim organizacijama koje upravljaju lokalnim aktivnostima na odabranim tržištima
 Bernard Mihaljevic Bmihalje

Bolt, europska platforma za mobilnost, pokreće Bolt franšizu kako bi, kako su priopćili, što većem broju korisnika diljem svijeta osigurao pristupačan, jednostavan i pouzdan urbani prijevoz te usluge dostave. Cilj novog programa franšize je ubrzati rast Bolta širenjem izvan glavnih tržišta u Europi i Africi, na zemlje poput Indije i Brazila.

„U 2020. godini gotovo smo udvostručili broj korisnika, kojih je sada 50 milijuna u 40 zemalja i 200 gradova. Bolt franšiza pomoći će bržem širenju poslovanja tvrtke, te omogućiti poduzetnicima diljem svijeta da uđu u Boltov svijet tehnologije, usluge prijevoza na zahtjev, mikromobilnosti i dostave hrane“, izjavila je Nikita Utkins, menadžerica za širenje franšize u Boltu.

Bolt će se udružiti s odobrenim franšizerima za pružanje usluga mobilnosti na pripadajućem tržištu na osnovi podjele prihoda. Poduzetnici koji se pridruže Bolt franšizi brinut će se o svakodnevnim aktivnostima tvrtke na lokalnoj razini, poput korisničke podrške i regrutiranja novih vozača partnera. Tvrtke mogu uspostaviti partnerstvo s Boltom te odabrati jednu ili više usluga koje žele pokrenuti, uključujući usluge prijevoza na zahtjev, mikromobilnost s električnim romobilima i biciklima, te dostavu hrane. Program franšize temelji se na dugoročnoj suradnji Bolta s partnerskim organizacijama koje upravljaju lokalnim aktivnostima na odabranim tržištima.

„Već imamo dugogodišnje iskustvo s uspješnim suradnjama s lokalnim partnerima u zemljama poput Saudijske Arabije, Gruzija, Cipra i Meksika, koje nam je omogućilo da Bolt pozicioniramo kao vodeću tvrtku na navedenim tržištima. Naše iskustvo uspješnog partnerstva na visokoj razini postavilo je temelje za Bolt franšizu, koja je sada otvorena za poduzetnike koji dijele našu viziju i žele urbani prijevoz učiniti pristupačnijim, jednostavnijim i pouzdanijim“, istaknula je Nikita Utkins, menadžerica za širenje franšize u Boltu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. siječanj 2022 09:18