serija online konferencija

Blockchain Adria ugostila više od 200 sudionika

Cilj konferencije bio je objasniti i promovirati blockchain tehnologije te povezati pojedince i tvrtke sa sustavima javne uprave kako bi razmijenili iskustvo u implementaciji blockchaina

Blockchain Adria uspješno je 25. ožujka 2021. pokrenuo svoju seriju Blockchain Adria online konferencija. Prva u nizu bila je konferencija Blockchain u poslovanju: Od koncepta do prihoda održana tog dana, a okupila je više od 200 sudionika.

4 glavne sesije konferencije bile su: 1. Blockchain pejzaž - od globalnog do nacionalnog, 2. Blockchain ekosustavi, 3. Blockchain u industriji i poslovanju i 4. Blockchain istraživanje i mreže.

Cilj konferencije bio je objasniti i promovirati blockchain tehnologije te povezati pojedince i tvrtke sa sustavima javne uprave kako bi razmijenili iskustvo u implementaciji blockchaina.

Od 2017. godine Blockchain Adria organizira utjecajne nacionalne i regionalne blockchain konferencije, okupljanja i radionice te se kroz umrežavanje, razmjenu znanja i razne suradnje razvila u središnji Blockchain Digital Innovation Hub u Adria regiji. Nastavit će sa svojom misijom promoviranja benefita blockchaina, a uskoro slijedi i nova konferencija! Ukoliko ste zainteresirani sudjelovati kao partner organizacije, sudionik ili govornik, prijavite se ovdje i prvi saznajte nove informacije o skorim događajima.

Blockchain Adria vodeća je blockchain mreža u Jugoistočnoj Europi, koja povezuje privatne i javne sudionike aktivne u blockchain obrazovanju, njegovom razvoju i realnoj implementaciji, uključujući razvoj i lansiranje prve nacionalne blockchain infrastrukture, SIChain-a, u Republici Sloveniji i prve regionalne mreže blockchaina kao usluge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:52