donacija

BIPA ispunila želje štićenika Dječjeg doma u Nazorovoj

Pokloni za djecu pripremljeni su prema njihovim željama, a to su najčešće bile lutke, autići, kreativni setovi, društvene igre...

Povodom blagdana Svetog Nikole BIPA je razveselila štićenike Dječjeg doma u Nazorovoj, poklonivši im igračke, odjeću, kozmetiku te BIPA poklon bonove. Pokloni za djecu pripremljeni su prema njihovim željama, a to su najčešće bile lutke, autići, kreativni setovi, društvene igre, slikovnice, pribor za crtanje te slatkiši. Svjetlana Tončetić iz Dječjeg doma Zagreb izjavila je da su starije štićenike posebno razveselili poklon bonovi jer im daju slobodu da sami odaberu i kupe ono što im je potrebno i što im se sviđa.

"Do ove suradnje došlo je spontano, naši djelatnici vidjeli su želje djece na društvenim mrežama Doma te smo se svi zajedno odlučili organizirati i prikupiti poklone kako bismo im uljepšali dane pred nama. Tu se može pronaći od igračaka, odjeće i kozmetike za mlađu do poklon bonova za stariju djecu, a onoliko koliko su u poklonima i poklon karticama sakupili djelatnici toliko je dodatno donirala i BIPA. U drugoj polovici mjeseca planiramo i dodatnu donaciju BIPA proizvoda. Nažalost, zbog trenutne situacije ne možemo ih uručiti osobno, no planiramo posjetiti Dom čim prestane opasnost od pandemije", poručila je Tina Jurjević, operativna direktorica BIPE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 02:26