MOJPOSAO

Atraktivne poslovne prilike nadohvat ruke!

I ovog tjedna vam donosimo ponudu najatraktivnijih slobodnih radnih mjesta na tržištu rada
 Danijel Soldo/Cropix

Plodine, jedan od najjačih lanaca supermarketa u regiji koji svoju poziciju nastoji zadržati kontinuiranim ulaganjem – kako otvaranjem novih prodajnih centara, tako i konstantnom edukacijom zaposlenika – zapošljava više radnika! Novim kolegama nude stimulativna primanja u dinamičnom okruženju, osiguran kvalitetan smještaj, zanimljive radne zadatke te mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Na oglase se možeš javiti do 10. svibnja.

Vertiv dizajnira i proizvodi modularne data centre i specijalizirane klima komore, kritičnu infrastrukturu današnjeg svijeta. Čak i u ovim turbulentnim vremenima, njihov posao ne staje, upravo suprotno - kritična infrastruktura nikada nije bila važnija, kako bi omogućili ljudima obavljati posao i biti povezani sa obitelji i prijateljima. Upravo zato svoj tim žele osnažiti na poziciji: Električar (m/ž). Prouči njihovu ponudu, a svoj životopis im možeš poslati do 3. lipnja.

Kliše-Kop, tvrtka koja se bavi grafičkom pripremom te izradom digitalnih fotopolimernih klišeja za fleksotisak, zapošljava Suradnika u prodaji (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje aktivno traženje novih klijenata i održavanje odnosa s postojećima, prodaju proizvoda iz asortimana, upravljanje bazom klijenata te izradu izvještaja. Idealan kandidat posjeduje radno iskustvo na sličnim poslovima, tečno se služi njemačkim i engleskim jezikom i ima odlične komunikacijske vještine. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 14. svibnja.

Tvrtka Pro-Monting d.o.o. sjedištem u Zagrebu i dugogodišnjom tradicijom danas predstavlja modernu građevinsku kompaniju čiju su izvrsnost prepoznala mnoga renomirana poduzeća. U svrhu osnaživanja svog postojećeg tima, tvrtka traži Instalatere vode i grijanja (m/ž) za rad u Njemačkoj. Nude ti primanja po inozemnim standardima, osobni i profesionalni razvoj, dugoročan angažman te osiguran prijevoz i smještaj. Na oglas se možeš prijaviti do 14. svibnja.

Tvrtka TIGRA zapošljava Inženjera na gradilištu (m/ž) koji će samostalno voditi gradilišta niskogradnje, organizirati i kontrolirati izvedbu radova u pogledu rokova, kvalitete i troškova te voditi građevinski dnevnik i građevinske knjige. Potrebne su minimalno 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te VŠS/VSS građevinskog smjera, a tvrtka novim kolegama nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta i mogućnost stalnog zaposlenja. Javi im se do 12. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:12