ULAZAK U NOVU NIŠU

Atos Hrvatska postao novi partner za implementaciju rješenja SAP Business ByDesign

Rješenje SAP Business ByDesign pokriva sva važnija poslovna područja

Anita Lacmanović

 Bozidar Babic Photography.

Hrvatska je podružnica tvrtke Atos početkom studenog postala SAP-ov partner za implementaciju rješenja SAP Business ByDesign. Riječ je o novom SAP-ovom sustavu za upravljanje poslovnim informacijama, namijenjenom srednje velikim i malim tvrtkama, koji pruža znatnu konkurentsku prednost i omogućava brzu prilagodbu promjenama na tržištu.

„Nakon više desetljeća uspješne suradnje sa SAP-om tijekom kojih je Atos u Hrvatskoj implementirao rješenja kao što su SAP ERP, SAP S/4HANA ili SAP Sales Cloud, odlučili smo postati SAP-ov partner za Business ByDesign namijenjen tvrtkama koje se nalaze na putu digitalne transformacije. Vjerujemo da srednje velikim i malim tvrtkama možemo pomoći unaprijediti poslovanje implementacijom novog cloud rješenja sa standardiziranim poslovnim procesima“, dodao je Sandi Marušić, direktor Atosa u Hrvatskoj.

image

Sandi Marušić

Crc Robert

Atos, svjetski lider u području digitalne transformacije, SAP-ov je dugogodišnji globalni partner koji će ulaskom u novu nišu donijeti srednje velikim i malim tvrtkama koristi SAP-ovih rješenja. U SAP Business ByDesign ugrađeno je znanje, iskustvo i najbolje prakse stečeno kroz SAP S/4HANA rješenje koje koriste veće korporacije, dok je Business ByDesign namijenjen tvrtkama od pet do nekoliko tisuća korisnika sustava. Rješenje SAP Business ByDesign pokriva sva važnija poslovna područja, počevši od odnosa s korisnicima i ljudskih resursa, poslovne inteligencije do financija, kontrolinga, upravljanja projektima, nabave, proizvodnje, prodaje i marketinga.

„Vjerujemo da će partnerstvo SAP-a i Atosa na području tržišta malih i srednjih poduzeća u Hrvatskoj našim klijentima pružiti ne samo inovativne tehnologije koje će dovesti do potpune digitalne transformacije, već i pouzdanu podršku i kompetenciju koja će ih voditi na tom putu“, komentirala je Anita Lacmanović, generalna direktorica SAP-a u Hrvatskoj.

Hrvatski se poslovni sektor sastoji pretežno od manjih i srednje velikih tvrtki, prema novijim statistikama njihov udio je veći od 90 posto. Mali i srednje veliki poduzetnici na gospodarstvo zemlje utječu ne samo svojim brojnošću, već i vještinom stvaranja novih radnih mjesta. Prema podacima Svjetske banke, na rastućim se tržištima čak sedam od deset novih radnih mjesta pojavljuje u malim tvrtkama koje stvaraju i do 40 posto bruto domaćeg proizvoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. studeni 2023 22:22