uspješno odrađena sezona

Aminess zaposlenicima osigurao nagradu od 5.000 kuna i traži tisuću novih

Ističu i da stalno ulažu u poboljšanje uvjeta svih zaposlenika kroz stimulativna i primanja koja se povećavaju iz godine u godinu
 Aminess

Jedna od većih hotelskih grupacija u Hrvatskoj, Aminess hoteli i kampovi iz Novigrada, za uspješno odrađenu sezonu je s po 5.000 kuna nagradila stalne i sezonske radnike, a pokreće i kampanju zapošljavanja za iduću sezonu kojom traži tisuću zaposlenika, izvijestili su u četvrtak iz Aminessa.

Od ukupno 5.000 kuna novčane nagrade po zaposlenom, prvih 2.000 isplaćeno je s plaćom za srpanj, drugi dio od 2.000 kuna s plaćom za kolovoz, a treći dio od 1.000 kuna ići će na plaći za rujan, iznose iz te kompanije, koja je svoje hotelsko poslovanje u zadnjih par godina iz istarskog Novigrada proširila na Krk, Korčulu i Pelješac.

"Nakon još jedne izazovne godine, ali i dobre turističke sezone, željeli smo zaposlenicima zahvaliti na predanom radu, trudu i profesionalnosti koje su pokazivali svakoga dana. Zadovoljni zaposlenici su ključ našeg uspjeha i razlog zbog kojeg spremno dočekujemo sve izazove na sve zahtjevnijem turističkom tržištu. Vjerujemo da im je ovakva nagrada i poticaj i motiv za daljnji rad", poručila je voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova Marina Perić.

Novu kampanju zapošljavanja za iduću 2022. turističku sezonu pokreću za rad u Aminess hotelima i kampovima duž Jadranske obale, pri čemu ističu i da stalno ulažu u poboljšanje uvjeta svih zaposlenika kroz stimulativna i primanja koja se povećavaju iz godine u godinu, ali i kroz širok izbor edukacija i programa usavršavanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2023 11:14