potvrda kontinuiranog ulaganja

Aminess Maravea Camping Resortu dodijeljena posebna ADAC nagrada za digitalizaciju i online marketing

Priznanje za postignuća i iskorak na području digitalizacije, online marketinga i općenito za ulaganje i praćenje trendova na svim online platformama

Na ovogodišnjem Gala eventu održanom u Berlinu, koji je zbog epidemioloških uvjeta organiziran i emitiran na posebnoj online platformi, novigradskom Aminess Maravea Camping Resortu dodijeljena je glavna nagrada u kategoriji Digitalisation & Online Marketing za postignuća i iskorak na području digitalizacije, online marketinga i općenito za ulaganje i praćenje trendova na svim online platformama, što je prepoznato od strane stručnog ADAC žirija.

„Ovo priznanje smatramo potvrdom našeg kontinuiranog ulaganja u online marketing i digitalizaciju općenito. Novonastala situacija s Covidom 19 u 2020. godini dodatno nas je usmjerila prema digitalizaciji, jer to je bio jedan od glavnih smjerova da se dodatno približimo gostima, te možemo biti ponosni da je to prepoznato od strane ADAC-a. Nagrada dodatni motiv da nastavimo ulagati u online marketing, pratimo online trendove i time pružimo vrhunsku uslugu svim našim gostima, za koje se nadamo da će nas čim prije opet posjetiti“, izjavila je Giuliana Marunica Krulčić, direktorica Aminess Maravea Camping Resorta.

Aminess Maravea Camping Resort već je dugi niz godina nositelj raznih međunarodnih nagrada poput prestižne ADAC Superplatz nagrade, dobitnik je nagrade za Najbolji veliki kamp i Kamp godine u Hrvatskoj, a od danas je i ponosni vlasnik titule najboljih na području digitalizacije i online marketinga među najboljim kampovima u Europi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2023 11:24