Upravljanje hotelom

Aminess Hospitality Group preuzela operativno poslovanje boutique Hotel Bellevue iz Crikvenice

Aminess Hospitality Group prethodno je preuzela operativno poslovanje hotela Lišanj iz Novog Vinodolskog i Mediteran iz Crikvenice

Aminess

Aminess Hospitality Group preuzela je operativno poslovanje trećeg hotela na crikveničko-vinodolskoj rivijeri. Aminess Hospitality Group u protekla dva mjeseca preuzela je operativno poslovanje Hotela Lišanj iz Novog Vinodolskog i Hotela Mediteran iz Crikvenice a sada je u svoj portfelj dodala Boutique Hotel Bellevue iz Crikvenice. Management kompanija Aminess Hospitality Group produžetak je poslovanja tvrtke Aminess Hotels & Resorts, koja već 56 godina posluje na domaćem tržištu.

"Treće preuzimanje operativnog hotelskog poslovanja u periodu od dva mjeseca velik je motivator za nastavak našeg djelovanja na domaćem tržištu. Posebno nam je drago što smo ovog puta preuzeli boutique hotel u samom srcu Crikvenice koji savršeno nadopunjuje naš postojeći portfelj. Svi naši suradnici, uz uslugu upravljanja operativnom poslovanjem, dobivaju i prednost povezanosti s Aminess brendom koji se dugogodišnjim stabilnim poslovanjem i rastom etablirao na hrvatskom hotelijerskom i turističkom tržištu“, izjavio je Mladen Knežević, član uprave Aminess Hotels & Resorts.

Boutique Hotel Bellevue nalazi se u središtu Crikvenice, u neposrednoj blizini poznate crikveničke gradske plaže. Ovaj novoizgrađeni hotel ima 41 smještajnu jedinicu na osam katova . Ima unutarnji bazen, wellness centar na najvišoj etaži, bar i restoran obogaćen već provjerenim Half 8 konceptom. Kategoriziran je s četiri zvjezdice.

Kao i kod svih hotela čije operativno poslovanje preuzima Aminess, i u ovom će postojeća ponuda biti unaprijeđena uz podršku i Aminessovih stručnjaka. Poseban fokus, kako ističu iz kompanije, bit će na gourmet ponudi budući da Aminess Hotels & Resorts već godinama surađuje s najboljim domaćim chefovima. Poznati chefovi, osim osmišljavanja menija za Aminess hotele i restorane, vode i tečajeve za mlade kuhare i radnike zaposlene u tim objektima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 20:28