MOJ POSAO

Ako ste u potrazi za poslom, ovo su najzanimljiviji oglasi koje smo za vas izdvojili!

Za prijavu na oglase nije ostalo puno vremena, pa se najbolje javiti što prije

Plodine, ilustracija

Intelmar, tvrtka koja se bavi prodajom materijala koji svojom kvalitetom čine razliku u odnosu na postojeću konkurenciju na tržištu, zapošljava Radnika u proizvodnji (m/ž). Iskustvo u proizvodnji je prednost, ali nije uvjet za prijavu, a novim kolegicama i kolegama nude priliku za osobni i profesionalni razvoj, izazovan posao u mladom timu i zdrave međuljudske odnose. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 14. siječnja.

Početna plaća u iznosu od 1.100,00 EUR neto pa naviše ovisno o učinkovitosti, rad na međunarodnim projektima, mogućnost razvoja i stručnog usavršavanja, subvencionirana prehrana… Sve to i mnogo više očekuje te ako postaneš dio tvrtke TŽV Gredelj! Pridruži im se na radnom mjestu Zavarivač (m/ž) i postani dijelom uspješnog i kvalitetnog tima! Potrebno je posjedovati prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, a prijave primaju do 30. siječnja.

Okreni stranicu ispunjenu novim okusima iskustva i ne dopusti prilici da ti pobjegne! Postani dio Atlantic Grupe! Pridruži im se u ulozi Operatera u proizvodnji (m/ž) jer ti nude širok spektar edukacija kao i razvojnih te karijernih prilika, brigu o svim aspektima privatnog i poslovnog dijela života, kvalitetan sustava upravljanja učinkom i nagrađivanja te rad u multinacionalnom okruženju s ljudima koji vole svoj posao. Što čekaš? Javi im se do 20. siječnja.

Funkcioniraju na višoj i kvalitetnijoj razini, vodeće su ime u svom polju i traže pojačanje na radnom mjestu: Site manager (m/ž)! Oni su Gyms4you i savršeno ćeš se uklopiti u njihov tim ako si komunikativna i ekstrovertirana osobu koja će na prvo mjesto stavljati Gyms4you članove i kvalitetu usluge. Kontinuirano se šire, ali u svakom novom fitness centru koji otvore žele zadržati profesionalnost, gostoprimstvo i prijateljski pristup. Spreman/a si za izazov? Javi im se čim prije!

Plodine, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, zapošljava Suradnika na odjelu category managementa (m/ž) u Rijeci. Opis posla uključuje izradu plana razmještaja robe u supermarketima te brigu o realizaciji razmještaja robe prilikom opremanja novih i preslagivanja postojećih supermarketa, a nude ti uvođenje u posao uz mentora, mogućnost daljnjeg usavršavanja, stimulativnu plaću, naknadu za topli obrok, božićnicu, uskrsnicu i regres. Svoj životopis im pošalji do 19. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:34